Melek Teknolojileri

eterik

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Tem 2022
Mesajlar
17
Tepkime puanı
4
Yaş
41
Konum
KhunLun

FAZER NEDIR?​

Bu küçük cihazlar neredeyse insanlarla ilgili işin tamamını yapıyor. Bunlardan Eter aleminde bolca bulunuyor. Talimat aldıklarında ilgili bebeğe yanaşıp programlanan işi yapıyor. Bebek insanın dünyadaki varlığının bir yansıması olduğu için orada yaptığı tesir direk vücudumuza sirayet ediyor...Basitçe açıklamak gerekirse golf topu büyüklüğündeki bu akıllı cihazlar, çıkardıkları ışınlarının dalga boylarını değiştirerek bir çok işi birden yapabiliyor.

Peki hangi amaçla kullanılıyor? Bu cihazlar o kadar çok amaçlı kullanılabiliyor ki yazarken inandırıcı olmamasından çekinerek yazıyorum. Sadece benim bildiğim kullanım amaçları şöyle,

* Bazı hastalıkların iyileştirilmesi ve doku yenilemesi yapılabiliyor

* Ölüm emri çıkan insanların organlarını tahrip etmeye programlayabiliyorlar, organları zayıflatılmış kişinin ölümü kolaylaşıyor

* Göğüs kafesinin ortasındaki kemiğe tutulduğu zaman uyuşturucu madde etkisi, afrodizyak bir tesir oluşturabiliyorlar. Bu bölge fazer ışınlarına fazla maruz kaldığı zaman bayılma etkisi yapıyor.

* Kollarınıza girilen iyi ve kötü amel kayıtlarınızın ölümünüz sırasında veya yıllık periyotlardaki kayıtlarını okuyup arşivleme işini yine bu cihazla yapıyorlar

* Vücudun içindeki cinlerin yönlendirilmesi ve kısıtlanması için bariyer olarak bu ışınları kullanabiliyorlar. Bunu başka bir bölümde anlatacağım.

* Onuncu seviyede çalıştırdıklarında insan için öldürücü olduğunu söyledikleri için aynı zamanda bir silahta diyebilirsiniz.

Fazer cihazları sistem ve melekler tarafından kontrol edilen, ışıma tesiri gösteren, eter aleminde yerçekiminden bağımsız uçarak ilerleyen cihazlardır. Melekler bu cihazları teçhizat dedikleri bir cihazla kontrol ediyorlar. Şimdi onu anlatalım...

TEÇHİZAT NEDIR?​

Bu cihaz siyah renkte küçük bir çalışma masası büyüklüğünde. Üzerinde çeşitli kumanda tertibatları dokunmatik pedler bulunmakta. Melekler bu cihazları eter alemine geçiş için kullanıyorlar. Fiziksel olarak gitmeden bulundukları yerden istedikleri kişinin bebeğine müdahale ediyorlar. İlgilendikleri insan üzerinde her türlü bilgiye erişebilip, her tür operasyonu icra edebiliyorlar. Ben bu cihazın görüntüsüne ilk vakıf olduğumda konsol diye sordum melek Michael a.s. bey bana teçhizat diye isimlendirdiklerini söylediler. Bu cihaz için kısaca meleklerin kullandığı en önemli iş aracı diyebiliriz. Sanıyorum çoğu melek evlerinde bu cihazdan bağlanarak görevlerini yapıyorlar.

ÖLÇEKLENDİRME NEDIR?​

Kendi vücutlarıda dahil istedikleri herhangi bir cisimin boyutunu istedikleri gibi değiştirebiliyorlar veya depolama alanlarının girişlerine kurdukları bu teknoloji ile koyulan cisimlerin girişte küçülmesini sağlayarak inanılmaz saklama alanları oluşturabiliyorlar. Birkaç örnek vereyim, ben bu meleklerin etrafımda olduklarında çok farklı boyutlarda bulunduklarına şahit oldum. Bazen bir sigara paketi kadar, bazen bir somun ekmek bazen ise benden daha büyük, elleri gövdem kadar olduğuna şahit oldum. Bunların hepsi aynı melek. Başka bir alanda bahsettiğim benim bebeğime kanat kurulumu yapılırken, bebeğin içindeki küçük haznelerden çıkan malzemenin büyüklüğü inanılmaz boyutlardaydı. O küçük hazneden çıkan nesnenin çıkarken nasıl büyüdüğünü hissedebiliyordum. Mesela yanlarında inanlmaz malzeme taşıyabiliyorlar. Doktor olanlar çok sayıda büyük cihazı yanında gezdirebiliyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim,

HAVA TAŞITLARI NEDIR?​

Ben iki kez eter aleminde kullandıkları taşıtları görebildim. Üçgen, iki kişilik, çok hafif çok hızlı gidebilen araçlar bunlar. Birinde benim bebeğimi aracına bindiren melek Michael a.s. bey bir noktada arkadaşı ile buluştu. İki vasıta sanıyorum aynıydı. İkisininde kapısı açıldı ve yanda duran araçtaki bey bizimkine adımını atıp bindi. Sanki sandaldan sandala adım atıyormuş gibi ufak bir sallantı oldu. Hiçbir yere dayanmadan havada asılı duran araçlar bunlar, herhangi motor seside gelmiyor. Dikkatimi çeken üçgen tasarımlı bu vasıtaların en önünde yukarıdan aşağıya vasıtanın burnunu dolanan yeşil bir ışın var.

Birşey daha var ama bunu çekinerek yazıyorum... Kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum çünkü ilk duyduğumda benimde kafam karışmıştı. Birgün melek Michael a.s. bey bana dünyaya yakın olan bir gemiyle beni aldırabileceğinden bahsederken "imparatorluk gemileri" diye bir tabir kullandı. Kendisine bu tabiri kullanıp kullanmadıklarını sordum, "evet böyle söylüyoruz" dedi. Sesinin tonundan bu konuda daha fazla konuşmak istemediği anlaşılıyordu, bende uzatmadım.

KAMERALAR​

Her insanin saginda, solunda, önünde ve arkasinda dogdugu günden öldügü güne kadar kayit yapan toplam dört adet kamera bulunmaktadir. Bu kameralar eter aleminde bebeginizin etrafinda bulunur. Eter basliginda kayitlari anlattigimiz gibi yaptiginiz iyilik ve kabahatlerin kayitlari bu kameralarin yardimi ile tutulur. Eylem süresince alinan görüntü kaydi bazen fotograf seklinde, adina kayit ismini verdikleri sentetik hafiza ürünün içine yazilir. Kameralar eterik malzemedendir, ayrica dünyadan çekim yapmadiklari için görmemiz farketmemiz mümkün degil.
 

Similar Threads

Üst