"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melek Kartları İle İlgili Sorular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Renesme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renesme

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aylardır Baş melek kartlarını arıyorum... Gitmediğim kitabevi kalmadı... 2004 ten bu yana basımı durmuş.. Nasıl bulabilirim bilgisi olan var ise lütfen paylaşsın...:offtopic:

ilk kez gördüm melek tarotu ve satın aldım classic rider waite destem olmasına rağmen.Daha çok bağ kurdum sanki ama bu melek tarotu peri tarotumu yoksa onu anlayamadım gülmeyin lütfen yeniyim daha tarot konusunda:Angel_anim:

kartların resmini koysanız daha iyi olurmu ama. melek bebeklerin odluğu çizgi filim gibi çizilenmi. (o melek kartları)

yeşil daha çok resim gibi olanmı (peri)

bende de melek tarotu var, kitapçığında bahsettiği ; meleklerin desteklediği tanrıçalar...
Yani, kartlarda: Nemesis, Hera isimler var...
Ben yeni aldım ve kartlarımı yastığımın altına koydum, bütün gece bilinçaltımdakilerle uğraştım, korkularım, sorularım... (aslında zor bir geceydi) sabah kalktığımda kartlara sordum "Bütün bu gördüklerim bütün gece uğraştıklarımın sonucu ne olacak? " diye, ve Nemesis çıktı (ceza) "Gecenin kızının koruması altında olduğumu ve adaletin sağlanacağını..." söyledi kartlar bana...

Belki de yanlş adlandırılmış bir destedir, bilemiyorum (aslında ELELE dergisinde verilen bir deste) ama önemli olanın benim inançlarım olduğunu düşünüyorum; ve bu deste bana farklı bir yol gösteriyor...

Kendim için bir kart seçmiştim kitabından okumak istedim yorumlamama rağmen içimden kitaptaki yorumu daha güzeldi iyiki almışım gördüğüm anda :)

bende elele dergisindeki kartları aldım gerçekden kitapcıkdaki gibi uygulandığında cevap veriyor,bu melek tarotumu bende tam olarak emin değilim kartlarda melek ,bebek resimleri yok, tarotdaki gibi kadın doğa çeşitli imgeler var.benim merak ettiğim bu kartı kuzenimle beraber kullandık klasik tarot gibi lağneti falan yoktur değilmi?

merhabalar arkadaslar ben internette melek kartlarıyla ilgili hiç birşey bulamadm elimdeki kitap yabancı dilde ve çevirisi anlamsızlaşıyor melek kartlarının anlamlarıyla ilgili bana yardımcı olabilecek olan varsa çok sewinirim(:

Ben melek kartları almıştım, Türkçe idi, hem de kısa cümleler halinde basit bir yapıdaydı. çektiğim kartı okuyup konsantre olduktan sonra o kartın okumasını kendim yapabiliyorum zaten bunu siz de yapabilirsiniz. Ha ne kadar gerçekçi, çok defa güzel mucizelere şahit olduk, epeydir kullanmıyorum.

melek kartı dediniz dilek kartlarımı eğe ronlarsa kısa kısa cümleleri oluo ben geçen gün baktırdım bakalım görücem :) ne kadar tutucak :)

hadi bakalım inşallah tutar, bendekiler şöyle, odaklanıp b soru soruyorsunuz , mesela: İş arama konusunda ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım diye , sorunuz net olmalı, sonra kartlara yoğunlaşıp bir tanesini seçiyorsunuz, ve gelen kartı okumak yorumlamak size kalmış.

Merhabalar. Benim bir sorum olacaktı. Aramızda melek kartları destesine sahip olan var mı? Varsa bu kartların doğruluğu onlara göre nedir, kendilerince yaptıkları bir açılım var mıdır?

Melekler her zaman bizimle birlikteler ve iznimizle bize yardım etmeye hazırlar. Melek kartları da onlarla iletişim kurmak, onlardan bir şeyler istemek için en kolay yollardan biri. Diğer yol içimizden, yüreğimizden isteğimizi geçirmek .. Çözümlenmesini istediğiniz ya da nasıl başaracağınızı bilemediğiniz konular hakkında sorunuzu en açık ve basit şekilde sorun ve bir kart çekin. Melekler, size yapmanız gereken en doğru şeyi söyleyecektir.

Melek kartlarını bilmiyorum gerekte olduğunu düşünmüyorum, fakat "Meleklerin Gücü" mutlaka okumanızı tavsiye ederim, ilk başlarda şşizofrenik bulduğum kitabın şimdi hakkını verme zamanı geldi, uygulamaları yapın birebir oluyor gerçekleşiyor mucizevi bir rehber herkese tavsiye ederim hem dünyamın güzelleşiyor hem hayatımız.

Melekler her zaman bizimle birlikteler ve iznimizle bize yardım etmeye hazırlar. Melek kartları da onlarla iletişim kurmak, onlardan bir şeyler istemek için en kolay yollardan biri. Diğer yol içimizden, yüreğimizden isteğimizi geçirmek .. Çözümlenmesini istediğiniz ya da nasıl başaracağınızı bilemediğiniz konular hakkında sorunuzu en açık ve basit şekilde sorun ve bir kart çekin. Melekler, size yapmanız gereken en doğru şeyi söyleyecektir.

Bunun doğru ve işe yarar olduğunu söylüyorsunuz madem ediniriz. Dün görüüp emin olamamıştım.
İyi forumlar..

Kartlar ve bahsettiğiniz kitap aynı yazara ait zaten. Ben ve çevremdeki herkes bu uygulamayı yaptığımızda işe yaradığına şahit olduk. Önemli olan ve yapmanız gereken saf sevgiyle ve inanarak öğrenmek istediğinizi basitçe sormanız ve kart çekmeniz. Melekler size yardım edecektir..

Geri