Çalışmalarda sık sık mor renkte halkalar görüyorum. Ve daha çok içsel sorunlarımı aşma konusunda yardım istediğim zamanlarda oluyor. Bu mor halkalar neyi ifade ediyor? Mor rengin içsel sıkıntılarımla ilgisi olduğunu biliyorum. Fakat mor ile halkaları bağdaştıramadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bahsettigniz konu hakkinda size bir soru sormak istioyrum, noktadan disa dogru genisleyen halkalar mi bunlar ?
Tam bahsettiğiniz gibi. Bir halka yokolmadan içten bir diğeri oluşuyor. Bu şekilde ardı ardına devam ediyor.
Cok etkilendim sevgili Yakinas, calismalar yaptiginizi bildirmissiniz, bu calismalar hangi ögretiden din ekol ? Bunada cevab verebilirmisiniz rica etsem.
Renklerin, şekillerin tek tek açıklandığı bir yazı yazabilir misiniz???? Olsa çok güzel olurdu çünkü![]()
Mor yüksek bilincin rengidir. Cok daralinca calismaya oturuyorum ve bunlari görüorum demeniz sizin yüksek benliginizden yardim alior olmanizdan kaynaklaniyor, bunlari bu sekilde görebiliyor olmaniz oldukca taktire sayan bir durum bana göre. Cünki kücük büyük sabit noktalar halinde, bazen kar yagisi gibi ince haliyle renklerin parlak bir bicimde görülmesine raslanilir ve bunlar mor olmazlar, fakat mor halkalar halinde icerden disa acilmalari, sizin suan elde etiginizden cok daha fazlasina yatkin oldugunuzun belirtisidir.
Ve ben size calisma sürelerinizi artirmanizi tavsiye ederim, skilior daralior olmaniz muhtemellen zahiri bir duruma bagli degildir, hani is es okul vs gibi dis etkenlere bagli degildir diye düsünüyorum.
Bunun sebebi eger soruya cevabiniz evet ise, bulundugunuz boyutun ve algiladiginiz kapsama alanina girdiginiz boyutun yogunlugundan kaynaklaniyor.Ve genelde insanlar bas edemezler calismalari birakirlar sözkonusu icsel sikintilardan dolayi cünki skintilar artacaktir.. fakat benim size tavsiyem devam edin.
Normalde bu benim yapmis oldugum analiz haddi asan bir durum kusuruma bakmayin, pek yaptigim bir sey de degildir.
Eger analizim dogru ise yani sikilma sebebleriniz dis etkenler degil ise, size calismalarinizda yardimci olabilecek tavsiyelerde bulunabilirim.
Bu arada bahsettigim ilim chakra yada aura degildir.
Ve sürekli böyle yaptiginiz gibi kendinizi yeriyorsunuz deglmiPismanliklar aman keske yapmasaydim, ben ne kadar kötü cahil nankör bir insanim vs vs. Sonra kendi kendinize verdiginiz sözleri ve kurallari bozuyorsunuz akabinde yine pisman oluyorsunuz kendinize kizip duruyorsunuz vs.. Bu hal bulundugunuz yerde cok normal.
Sizin hic bir sucunuz yok ve size kendinizi yermeyin bile diyemiyorum cunki bu sizin elinizde degil onu biliyorum, ama devam ettiginizde önünüzdeki kademe cok rahatlaticidir. Sirf bu yüzden pes etmeyin. Ben size özel mesaj birakacagim birde ona bakin.. Umarim hersey gönlünüzce olur. Bence cidden cok sanslisiniz![]()
Siz sorunca yoktur sandım, ama bilgi değil referans sormuşsunuz sonradan anladım. Bilgi olarak forumda konusunu araştırayım bakayım, merak ettimSitemizde olması lazım sevgili kıvep- ama daha çok renkler hakkında.
Çakralar ve melek enerjileri ve aura ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz.