"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Medyumluk nedir ne değildir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kral020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyumluk diye bişey yoktur hiç kimse gelecekten haber veremez, gerek yıldızname gerekse cinlerle veya diğer bilinmeyen varlıklarla iletişim kurduğunu söyleyenler olsun hiçbiriside gerçek değildir sadece birilerinin para kazanmak için uydurduğu şeylerdir bence...

Medyumluk diye bişey yoktur hiç kimse gelecekten haber veremez, gerek yıldızname gerekse cinlerle veya diğer bilinmeyen varlıklarla iletişim kurduğunu söyleyenler olsun hiçbiriside gerçek değildir sadece birilerinin para kazanmak için uydurduğu şeylerdir bence...

Çoğu konuyu kendi inancınıza göre değerlendirmişsiniz ama yazılarınızda sanki sizin dediğiniz net ve kesin doğru gibi yazmışsınız.
Dünya da sadece sizin inancınız mevcut değil. Yazdığınız yazıya ben inanmıyor ya da benim inancıma göre diye başlamalısınız.
Bir başka kişinin inancına göre ise tüm bu sayılanlar gerçek olabilir.

ve bu adamı çok izledim gaybı bildigini ita etmiyor zaten ve türkiyede sayılı tanınmış medyumlar dandır Ve kendi diyor Allah tan Başka kimse gaybı bilemez diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri