düşündüğümü Voy'un yorumunda buldum. Gerçekten bu yeteneğe sahip insanlar kendilerine ait site açıp tüm isteğinizi yerine getiriyoruz deyip numaralarını yazmazlar, Zaten bu yeteneğe sahip insanlar arayan değil aranan olur ve böyle reklamlara gerek duymadan insanlar kulaktan kulağa bu insanı birbirine duyurur, çünkü sonuçlar gerçektir ve inanılır.
Sizlerle bundan bir kaç sene önce yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum. Kendinin medyum olduğunu iddia eden birinin sitesini arkadaşımla incelerken kişilik analiz bakımı diye bir puton vardı ve arkadaşımla öylesine merakımızdan butona tıkladık ve ücretsiz kişiye özel (ön bakım) talebi yolladık yaklaşık 3 gün sonra cevap geldi oldukçada uzundu. Gelen mail neticesinde özet geçecek olursak Maddi ve Manevi Alemle ilgili bir takim problemlerinizin olduğunu,kısmet bağlılığı ve evlilik yıldızının düşük olduğunu, şans nasip kısmetimin kapalı olduğunu, genelini hatırlamamakla birlikte karışık,anlamsız rüyalar görüp bunların bende büyüye işaret olduğunu

yaşadığım sıkıntılar yüzünden beynimdekı düşünce merkezinde oluşan tahribat sonucu agresif ve sinirli olduğumu bu sebeple insanların rağbetinin bana azaldığını Ailem'le sorun yaşadığımı, işlerimin tam olacak kıvama gelip yarım kalmasının bir tesadüf olmadığını (büyü) daha yazılanların devamı var..
bir an okuduklarıma öyle inandım ki dedim gerçekten bu benim evet evet nasılda bilmiş herşeyimi nerdeyse doğum tarihimi söyleyecekmiş derken...
telefon çaldı ve arayan arkadaşım cevap geldi banada dedi.. hemen arkadaşıma cevabını bana maille ilet bende sana iletecegım dedim ve arkadasıma gelen maili görünce şok oldum, ona gelen mailin'de noktası, virgülü her kelimesine kadar benimkinin aynısıydı. Bir yandan şaşırırken bir yandan bu cevap beni mutlu etti.. Böyle bir şeye şait olmasaydım içimde hep acabalar olacaktı ve gerçekten bunu yaptırıp yaptırmama gibi bir konuda şüpheye düşecektim ve belkide kendime yenik düşüp onları arayacaktım.. Bu yüzden siz siz olun bu sitelere tesadüfen dahi olsa girmeyin. Herkeze aynı yazıları yazan sizin üzerinizden geçim elde eden insandırlar sadece. Bu sitedeki bazı arkadaşlarımızdan başka kimseye inanmam onlarda kendilerini gayet iyi biliyorlar zaten.. Sağlıcakla