Adarr
Kayıtlı Üye
Yakın zamanda evdeki bir odayı meditasyon odası olarak tasarlamayı planlıyorum. Biraz araştırma yaptım birkaç fikir edindim ve sizlere danışmak istedim. Yalnızca parapsikolojik çalışmalar için (vefk, diğer alemler, iletişim çalışmaları, astral sey.) kullanılacak bir oda.
Bu konudaki fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bir oda (olumlu enerjilerin hakim olacağı) nasıl olmalıdır?
- Odanın rengi
- Halı ve desenleri
- Tablo
- Işık & Mum & Işığın
- Ayna
- Kullanılacak materyaller veya dini motif semboller (Ebru, Hat Resimleri vb)
Kısacası hazırlayacağım odaya nasıl bir tasarım verebilirim? Veya siz olsaydınız nasıl bir oda tasarlamak isterdiniz neler kullanırdınız? Nerede meditasyon yapilmali... - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu" fotoğraftaki oda astral seyahatler için uygun mudur?
Saygılar.
Bu konudaki fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bir oda (olumlu enerjilerin hakim olacağı) nasıl olmalıdır?
- Odanın rengi
- Halı ve desenleri
- Tablo
- Işık & Mum & Işığın
- Ayna
- Kullanılacak materyaller veya dini motif semboller (Ebru, Hat Resimleri vb)
Kısacası hazırlayacağım odaya nasıl bir tasarım verebilirim? Veya siz olsaydınız nasıl bir oda tasarlamak isterdiniz neler kullanırdınız? Nerede meditasyon yapilmali... - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu" fotoğraftaki oda astral seyahatler için uygun mudur?
Saygılar.