undead
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir tane filmde gördüm ..abdulkadir geylani hazretlerinden bir tane kadın yardım istyordu...kadına ormanda adam tecavüz edecekken gavsı azam elindeki asayı atıyor ve adam kaçıyor korkarak..ama neden orada ALLAHIM yardım et demiyor...bide şöyle bi şey var...denizde bğulurken yanımızda kim varsa onu çağırıyoruz veya hastalanınca ağır bir hastalıksa 112 yi arayıp yardım bekliyoruz o zman budamı şirk oluyor diye aklım karşıyor ..gerçi o şirk olmazda ama imdat ya GAVS medet ya abdulkadir geylani demek biraz acayip kaçmıyormu..cevplarınız bekliyorum
Yönetici Notu: Sorunuza katılım olduğu için şu an silmiyorum ama daha önce başka mesajlarınızda da belirttiğimiz üzere bu tür bir yazışma tarzında yazmış olduğunuz tüm mesajlarınız artık uyarılmaksızın silinecektir. Lütfen Türkçemizi düzgün kullanın. Ayrıca sitemizde günah sevap tartışması yasaktır. Herkes günahı da sevabı da kendi inanç sisteminde belirtip ona göre davranabilir. Tartışılmasına izin verilmemektedir. Bu tür mesajlar sorgusuz olarak silinecek ve bu tür mesajlara devam eden üyelerimiz de sorgusuz sualsiz yasaklanacaktır.
Yönetici Notu: Sorunuza katılım olduğu için şu an silmiyorum ama daha önce başka mesajlarınızda da belirttiğimiz üzere bu tür bir yazışma tarzında yazmış olduğunuz tüm mesajlarınız artık uyarılmaksızın silinecektir. Lütfen Türkçemizi düzgün kullanın. Ayrıca sitemizde günah sevap tartışması yasaktır. Herkes günahı da sevabı da kendi inanç sisteminde belirtip ona göre davranabilir. Tartışılmasına izin verilmemektedir. Bu tür mesajlar sorgusuz olarak silinecek ve bu tür mesajlara devam eden üyelerimiz de sorgusuz sualsiz yasaklanacaktır.