"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Matrix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Retro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Shockvoice işinin o kadar ehli ki bize söyleyecek bir şey kalmıyor..

Yine de yeniden seriye başlıyorum. 0,25x Smith 👓 izleyip geri geleceğim.
Belki inadımı kırıp 4. filmi de izlerim ( tüm eleştirilere rağmen )

Konu takip !

Sadece ilk filmi izledim desem Elnora ile iş birliği yapıp beni dörde bölmezsiniz değil mi ? :ROFLMAO:

Duymamış olalım.
Sadece ilk filmle yetinebilen herkes gizli ajandır. Ele geçirilmiştir. Yani bize zorluk çıkarırsan seni 4'e katlar 8'e böler, kaynağa yollar, reenkarne olmanı bekler, aklının başına gelip gelmediğine bakarak gerekirse 8e katlar 64'e böler, 0 ve 1 lerinden matrixe gizli yollar, elektrik, su, gübre yaparak senden bir şekilde istifade ederiz.

Xdxdxd

Duymamış olalım.
Sadece ilk filmle yetinebilen herkes gizli ajandır. Ele geçirilmiştir. Yani bize zorluk çıkarırsan seni 4'e katlar 8'e böler, kaynağa yollar, reenkarne olunca aklının başına gelip gelmediğine bakarak gerekirse yeniden 4e katlarız

Xdxdxd
Tüh ya kimliğimiz açığa çıktı. Neyse efendim ben kenardan usul usul uzuyorum, senin ve elnoranın şerrinden Allaha sığınıyorum. :ROFLMAO:

Yabancı Matrix forumlarından çevirileri kopyalayarak vidyo sunum yapan youtube kanalı.

Yabancı Matrix forumlarından çevirileri kopyalayarak vidyo sunum yapan youtube kanalı.

Doğru. Batıda Matrix teorileri almış başını yürümüş. Filmin menşeyi zaten batı. Yaratıcılık batıda. Kurgusal ve analitik zeka zaten batıda. Felsefe batıda. Yapay zeka batıda. Paralel evrenler, alt evrenler, uzay yolu, quantum teorileri hep batıda. Metaverse batıda. Sinematografi batıda. Bilim-kurgu tabi ki batıda. Haliyle yabancı kanallar matrixi çok daha etkili ve tatmin edici bir şekilde irdeleyecekler. Geri kalanlar da bu bilgileri import edecekler. Bu çok normal.

Ortalama bir Türk insanı İngilizce öğrenecek te, Matrix'e ve varoluşunun özüne ilgi duyacak ta, kitap okuyacak araştıracak ta, aydınlanacak ta özgün videolar yapacak, Ohooo. Acun da dahil dünyadaki trendleri ve tutan formaları import ediyoruz biz.

Shockvoice bizi bir çok zahmetten kurtarıp dünyaya açılan bu pencereye vesile oldu bir bakıma. Kurtarıcı olduğu için değil, emekçi olduğu için seviyoruz onu. Ayrıca en iyi öğrenme kendi kopyanı kendin hazırlamaktır 😀

Ortada bir martix varsa, bizi cezbediyorsa ne şekilde gelirse gelsin demek ki biz de seçilmiş kişileriz.

Son düzenleme:
Reenkarnasyon döngüsünü de matrix yönetir. Matrixten çıkamayanlar, matrix tarafından sonsuza kadar yutulmuş düşük bilinçler olarak reenkarne olmaya devam ederler.

Bunu çok gelişmiş bir bilgisayar oyununa benzetebiliriz. Avatarınız bölüm sonu canavarını geçemez ve ölürse, tüm bölümü yeniden oynamak için baştan başlar. Belki haritanın farklı bir bölgesinden ve farklı donanım çeşitliliğine sürükleyecek bir gelişim imkanı ile oyuna yeniden dahil olur. Yani Reenkarne olur.

Reenkarnasyon fenomeni, matrixin içindeki bir Made by MAtrix suni inancıdır. Bu da sana ruhsal keşiflerinin bir sonucuymuş kisvesi ile verilir, yani ileri seviye 3B'ye ve 4B ara katmanına bir keşif yolun açılırsa, reenkarnasyon bilgeliği ile (yersen) uyutulmaya devam edersin. MAtrix senin matrixten kalıcı olarak kurtulmanı istemez. 3B; 5B ye geçmeni engelleren çok keskin ve 5 duyuyu tam tatmin eden bariyer görevi gören fikirlerle bir kale gibi korunur. 4B araf ve yanıltıcı ara katmandır. 5B öncesi kaybolduğun ve şoklar yaşayarak bir karar verdiğin yerdir. Ya 3B ye dönersin, ya da 5B den yoluna devam edersin.

Madde sonsuzdur. Madde mutlak gerçektir. Madde ezelidir. Öldükçe dünyaya yeniden geleceksin fikri kesinlikle matrixin bir narkoz mekanizmasıdır. Bunu sakın bilgelik zannetmeyin. Buna bel bağlamayın. Işıltınıza sahip çıkın ve kendi merkezinizdeki kalarak sizi kaynağa götüren yola itimad edin.

Son düzenleme:
Bana Matrix kırmak için uğraşan Neo karakteri.Daha çok deccali anımsatmaya başladi.Film bence onun için yapılan bir film.Masonik okültslerde sosyal medyada bu konulara çok deniyor.Şeytanin Tanrının hükümdarlığıni yıkma fikiriyle bağlantılı geliyor.Gecmisin eskinin değerlerini yıkmak dinleri yok etmek.Aslinda Matrix filmi ile bile insanlar bir tuzağın içine düştüğünü görüyorum.

Aslinda Matrix filmi ile bile insanlar bir tuzağın içine düştüğünü görüyorum.

Bu, Matrixe hangi açıdan baktığın ile alakalı.

İlmin de dini olmaz. Bilimin de dini olmaz. Bunları hikmet çerçevesinde kullanların dini olur. Matrix 3B, 4B, 5B ve ötesini anlamlandırabilmek ve zihninde belli mertebe katmanlarını oturtman için gayet yeterli bir şablon da oluşturuyor. Senin zihnindeki bazı taşları oturtman için önce mihenk taşlarının oturmuş olması gerekiyor. Matrix asgari mihenk taşlarını kendi bütünlüğü içinde barındırdığı için başarılı bir yapım.

Mesela Matrixte anahtarcı karakteri var. Tüm kapılara bir koridor açabilen ve kolayca her istediği yere ulaşım sağlayabilen bir program. Her türlü bilgiye ulaşabilen, her türlü ilmin ve şifrelenmişliğin anahtarını kendinde barındıran bir program. Hatta matrixi yaratan mimara bile kolayca bir yol açabilecek kadar da marixin tamamına hakim bir program. Smith te matrixi komple imha etmek için onu arıyor. Çünkü mimara ancak anahtarcı ile ulaşabilir ve onu da kopyalayabilirse Matrixi kaynağından yok edebilir. Çünkü smit matrixteki uyananları yeniden uyutabilsin diye gelişimine izin verilen bir program. Öyle bir gelişiyor ki artık matrixin arka planını da öğrenecek kadar kendini güncelleyerek görevini kökten yerine getirmek için insan tarlalarını yok etmeyi amaçlıyor. Yani yaratım kodları ve doğası değişmiyor. Sadece vazifesinin gerektirdiği problem çözme işini daha yüksek ve kıvrak bir yapay zeka ile en tepeye ulaşarak yapmak istiyor. Buradan da anlıyoruz ki zeka tek başına çok eksik bir fonksiyondur. Smith, zekayı ve istatistiksel hesaplamaları temsil edediyor. O yüzden de karar verme süresi en hızlı olan karakter. Tereddüt yaşamayan tek karakterdir.

Tabi anahtarcı da da bir metafordur.
Anahtarcı aslında ilimdir. İlmi temsil eder. Saf ilimdir ama. Anahtarcı karakterinin ketum, ezik, pasif ve isteksiz olduğunu görüyoruz. Bu da bize ilmin tek başına hiç bir işe yaramadığını, nötr olduğunu, o ilmi kullanacak bir çalıştırma programı yani bilinç olmadıkça ilmin kendi kendine irade gösteremeyeceğini ve ambalajında kalacağını gösten harika bir metafordur.

Yani ilmin de dini olmaz. Smith ve Neo filmin sonunda aynı ilmi iki karşıt bilinç olarak kullanıyorlar ve o yüzden de yenişemiyorlar. Tek çare ilmi tekrar eski nötr yani ledün haline getirmek için birbirlerini imha etmek oluyor.

Son düzenleme:
İlmin dini olmaz.Ama maşallah.Butun ilimleri dinlerin ezoterik yapılarında yapılarında şekil vererek icat ediyorlar buluyorlar.İslami Altın çağındaki İslam filozoflarinin İhavani Safa gibi örgütlerin Evrenin modelini sırlarını kullanarak bugün oluşturduğu teknoloji yapıları görüyoruz.
Yani herşeyi Peygamberlerin ilminden yararlanarak.Kendilerine aldıkları ilmilerle sırlarla evrenin yapısını çözüyorlar buna göre teknoloji tasarlıyorlar.
Görüldüğü gibi ilimi iyi yönde insanların hayrına kullanıbiliyor.
Onları yok etmek içinde kullanabiliyor.

Geri