Sadece ilk filmi izledim desem Elnora ile iş birliği yapıp beni dörde bölmezsiniz değil mi ?
Okullarda ders diye okutulması gereken video.
Smith'in etrafındaki alt tabaka ajan seniSadece ilk filmi izledim desem Elnora ile iş birliği yapıp beni dörde bölmezsiniz değil mi ?![]()
Sadece ilk filmi izledim desem Elnora ile iş birliği yapıp beni dörde bölmezsiniz değil mi ?![]()
Ben forumu çok sevdim ya geleli 1 ay oldu mu bilmiyorum. Dilenci olduk, alt tabaka ajan oldukSmith'in etrafındaki alt tabaka ajan seniArkadaşım sen zaten ikinci filme bile gidemedin, normal yani. Çoktan öldürdük
Tüh ya kimliğimiz açığa çıktı. Neyse efendim ben kenardan usul usul uzuyorum, senin ve elnoranın şerrinden Allaha sığınıyorum.Duymamış olalım.
Sadece ilk filmle yetinebilen herkes gizli ajandır. Ele geçirilmiştir. Yani bize zorluk çıkarırsan seni 4'e katlar 8'e böler, kaynağa yollar, reenkarne olunca aklının başına gelip gelmediğine bakarak gerekirse yeniden 4e katlarız
Xdxdxd
Yabancı Matrix forumlarından çevirileri kopyalayarak vidyo sunum yapan youtube kanalı.
Aslinda Matrix filmi ile bile insanlar bir tuzağın içine düştüğünü görüyorum.
Bu şarkınin matrix ile alakalı olduğunu söyleyen bir yazı gördüm geçen Twitter da.