"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marstan yeni fotoğraflar geldi .. :)

karanlık yolcu

Banlı Kullanıcı
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/78968/2/1/curiositynin-marstan-cektigi-fotograflar

normalde link yasak olduğu için buradaki fotoğrafları tek tek koyacaktım ama olmadı . linki atayım o halde .. hiç kimsenin fark etmediği bir nokta var . madem mars o kadar sıcak o robot marsın sıcaklığına nasıl dayanıyor ? yüzeyde dolaşıyor resimler çekip dünyaya gönderiyor .. farkındaysanız mars dünyaya çok benziyor .. dünya da ki bir çöl gibi .. bence insanlar daha önceleri marsta yaşıyordu .. baktık marsın ömrü bitiyor .. sonra uzaylılar ile iş birliği yaparak dünyaya geldik .. şimdi ise mars one gibi nasa gibi şirketler marsı tekrar araştırıyor .. başladığımız yere geri döneceğiz ;)

Sabri'nin vurduğu top o ;) Şaka bir yana neden Mars konusunda bu kadar ısrarcı NASA.Yok işte.Deştikçe deşiyorlar.Dünya dışı varlıkların olduğuna inanıyorum ama illaki Mars'ta olduklarını düşünmüyorum.

Link paylaşımı yasak,flood yapmak yasak.Bence forum kurallarına bakmalısınız. :) Konunu silinmesi için buraya değil,konuyu paylaştığınız bölümün moderatörüne mesaj atmalısınız. :)

Link paylaşımları ile ilgili son düzenlemelere göre; Bizim site gibi diğer sitelerin linklerinin paylaşımı yasaktır. Onun dışındaki linkler sıkıntı yaratmayacaktır.

O aletler ısıya dayanıklı yapılıyor ancak sitedeki 5. fotoğrafın açıklamasına bakarsanız ısının kamerayı etkilediği söyleniyor NASA bile o kadar ısıya dayanacak bir alet üretemiyor daha:)

Geri