Su marsta ne bulmuslar hala anlayabilmis diyilim neden daha yakin bir gezegen diyilde mars? mesela ay ola bilir en mantiklisi ay bence gidis-gelis daha kolay olur
Dünya kadar güzel bir gezegen yokki yerleşelim havası suyu herşeyiyle ayrıcalığı var dünyanın en gözde gezegen ama açgözlülük işte yetmiyor insanoğluna.
Ama su kaynağı yok sadece dünyada var dünya asıl cennet gibi yer kimse hiçbirşeye inanamıyor kendi rüyasını yaşıyor atmosfer bizi koruyor asıl zor olan o gezegenler binlerce teknolojik ve zekaca birbirinden üstün olan ırklar olabilir.daha iyileri varşimdilik açıklanmıyor biraz da gizli şeyler diyelim
Ama su kaynağı yok sadece dünyada var dünya asıl cennet gibi yer kimse hiçbirşeye inanamıyor kendi rüyasını yaşıyor atmosfer bizi koruyor asıl zor olan o gezegenler binlerce teknolojik ve zekaca birbirinden üstün olan ırklar olabilir.
İnanıyorum rüyamda çok eski zamanlarını görmüştüm başka gezegenlerin dünyadan aldıkları örnekleri gezegene naklediyorlardı biraz dünyaya özeniyorlar bizde onlara özeniyoruzDünyada sadece var diye bir şey kesinlikle söz konusu değil, zamanında diğer gezegenleri gidip gören insanlar var, deneyimleri, kitaplarıyla bahsederler. Şimdilik bilinmek istenmiyor, o yüzden mistik çalışmalardan uzaklaştırılıp, metaryelist düşünceye saplanmamızı istiyorlar bazı karanlık güçler. Ve şunu söyleyeyim, diğer gezegenlerde kimse yaşamıyor olayı sadece bir masaldan ibaret, çok değişik şeyler var, sınır gizliliği dediğimiz bir şey yüzünden de detaylar açıklanmıyor. Haydi bana inanmazsınız, ama tasavvuf alimleri de mi acaba yalan söylüyor diye sorgulayabilirsiniz..
Belki orada başka varlıklar vardır insanoğlu ve ya insanoplunun yaptığı hiç bir cihaz göremiyordur.. Belki hiç bir zaman yerleşemeyeceğiz belki kıyamet kopmadan önce yeni bir gezegen oluşur belki belki...