Mermaid
Kayıtlı Üye
Doğu'da kahinlerin becerileri çubuk biçiminde bir mıknatıs kullanılarak geliştirilir. Bunun için çubuk biçimli bir mıknatısa ihtiyacınız olacak. At nalı biçiminde mıknatıs, bu iş için uygun değildir. Mıknatısı asın ve yarım saat kadar altında oturun (mıknatıs hemen başınızın 5-10 cm yukarısında kalacak biçimde asılmalıdır). Mıknatısın hangi kutbunun bilinciniz üzerinde genişletici bir etkisi olduğunu bulmanız gerekli. Yanlış kutup altında oturuyorsanız, kendinizi anında rahatsız hissedeceksiniz.
Bunu belirledikten sonra, mıknatıs altında geçirdiğiniz bu zamanın size yararı olduğunu göreceksiniz. Ben mıknatısımın altında otururken uzun bir rahatlama alıştırması yapıyorum. Böylece hem yeterince rahatlamış oluyorum hem de kendi kendimle olan uyumumu sağlıyorum.
İnsanlar mıknatısın etkilerini farklı biçimlerde hissederler. Bazılarına başlarının üzeri titreşiyor ve genişliyormuş gibi gelir. Bazıları renkler ve ışık huzmeleri görürler. Bu deneyi ilk yaptığınızda kendinizi az da olsa sersemlemiş hissedebilirsiniz.
Deneyi yapmaya devam edin, sezgisel yetenekleriniz zaman içinde gelişecektir.
Kaynak : Yeni başlayanlar için aura okuma / Richard Webster
Bunu belirledikten sonra, mıknatıs altında geçirdiğiniz bu zamanın size yararı olduğunu göreceksiniz. Ben mıknatısımın altında otururken uzun bir rahatlama alıştırması yapıyorum. Böylece hem yeterince rahatlamış oluyorum hem de kendi kendimle olan uyumumu sağlıyorum.
İnsanlar mıknatısın etkilerini farklı biçimlerde hissederler. Bazılarına başlarının üzeri titreşiyor ve genişliyormuş gibi gelir. Bazıları renkler ve ışık huzmeleri görürler. Bu deneyi ilk yaptığınızda kendinizi az da olsa sersemlemiş hissedebilirsiniz.
Deneyi yapmaya devam edin, sezgisel yetenekleriniz zaman içinde gelişecektir.
Kaynak : Yeni başlayanlar için aura okuma / Richard Webster