Mantralar gerçekten işe yarıyor mu?

cathrine

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
1,044
Tepkime puanı
1,458
Arkadaşlar mantra uygulayıp da başarılı olan var mı?Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
 
Ü

Üye silindi 58480

Tabi ki ise yarar. İnanarak yaptığın herşey ise yarar.

Bu uygulamaların arkasıandaki amaç : aslında beyninden yayılarak 4 bir yana dağılan ve farkedemediğin için de ziyan ettigin inanç gücünü belli bir odak üzerinde tutarak yoğunlaşık hale getirmektir. Böylece elektronik bazda kozmostan kazanımlar elde ederek bunun farklı suretlerde tezahür edeceğini hissetmektir.


Tetragramaton etkisini yakalamaktr. Ama o içte varsa olur. Dıştan yaptığın şey sadece içtekini manipüle etmektir.


O halde inanmayı öğrenmenin her işin başı olduğunu bilmek lazım. Zorlandığınız ne varsa temel sebebi kesin olarak ona inanmamaktır.

Sizin için kolay olan ne varsa temeldeki sebep buna işten inanıyor olmanızdır. Hatta o kadar içten ki inandığınızı bile unutmuşsunuzdur. Farkedemezsiniz yani inandiginizi. İsminiz gibi. Biliyor olmak inancin artik bir ust kademesidir.
 

Mistedover

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eki 2018
Mesajlar
22
Tepkime puanı
12
Bende yeni dinlemeye başladım ne olur bilmem ama bari mantrada inanca gerek olmasaydı iyi olurdu. Bilinçaltı dinleyenlerde inanmaktan bahsediyor kimisi ilk dinleyişte sonuç alırken kimisi günlerce belki aylarca sonuç alamıyor. Bu seferde sürekli değiştirme ihtiyacı hissediyorsun. Sapien medicine var mesela ben sordum inanca gerek var mı diye ama olmadığını söyledi ama durum aynı kiminde hemen etki ediyor kiminde illa uzun süre dinleyip sonuç beklemek gerekiyor. Bu videodaki yorumlarda birisi işini geri istediğinden bahsetmiş daha sonra yorumu güncelleyip işini geri aldığını yazmış. Dilekler için mantra
 

[XTR] Similar Threads

Ü
Cevaplar
5
Görüntüleme
566
Ü
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Üye silindi 77822
Ü
Üst