"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Manevi bilge kanalı hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 77822
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 77822

Bu kanalı bilen var mı deneyen falan gerçekten işe yarıyor mu.

Bu kanalı bilen var mı deneyen falan gerçekten işe yarıyor mu.

Ben bu kanaldaki videolardan birkaçını denedim hatta kulak çınlaması olması gerek diyordu yaparken ve denediklerimden birinde gerçekten bu çınlama da oldu ondan çok umutluydum ama epey zaman geçmesine rağmen bir sonuç görmedim
Bu kanalın sahibine özelden de yazdım aslında kişiye özel uygulama da yapıyormuş

Ben bu kanaldaki videolardan birkaçını denedim hatta kulak çınlaması olması gerek diyordu yaparken ve denediklerimden birinde gerçekten bu çınlama da oldu ondan çok umutluydum ama epey zaman geçmesine rağmen bir sonuç görmedim
Bu kanalın sahibine özelden de yazdım aslında kişiye özel uygulama da yapıyormuş
Hangilerini denediniz.

Anahtarlı olan vardı, karabiber kullanılan vardı toplam 4-5 tane denemiştim ama.. bir sonuç görmedim
Yapmadan önce ılık suyla duş alıp enerjilerinizi yükseltip denediniz mi inanarak yapmanız gerekirdi çoğu kişi sonuç almış ama bilmiyorum ben de denemek istiyordum pdf kitabı bile var ben de 20 30 rituelini yazmış.

Geri