"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mali çalinan yada alacaği olanlar için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gecce1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gecce1

Banlı Kullanıcı
MALZEMELER:
1 ad:kırmızı şarap şisesi mantar tıpalı (kırmızı şarabın şişesi koyu renk olduğu için)
48 ad:kara nohut
2 ad:üzüm sirkesi
1 ad:siyah bez şişeyi sarmak için
YAPILIŞI:
ilk önce nohutlar üzerine niyet edilir (ben ...oğlu kızı ....benim malımı şu gün şu saatte alan yada alanlar alacaklı iseniz borçlunun adı ana adına benim malımı geri getirsin onu rahatsız edin şisirin hergün her saat diye )
sonra 1ad nohut iki dudak arasına alınıp besmelesiz tebbet suresi okunur şişeye atılır bunu 48 nohutada uygulayın sonra sirkeler şişenin boğumuna kadar doldurulur sonra şişenin mantarı iyice geri çakılır sonra şişe siyah beze sarılır vede malın panın...nın calındıgı yere yakın gardrop gibi biyere konur uzeri ışık görmicek şekilde çullanır arkanızı dönüp çıkın odadan vede onun orada olduğunu unutun saati şer bi saatte yapılırsa ıyı olur gece yarısından sonra cunup olunması dahada tesirli kılar alankişi ya şiser yada gözleri kör olur NOT:sevgilim şişsin geri gelsin diye yaparsanız kendiniz şişer kör olursunuz

Bu işlem, borç verdiğin ama şu anda olanağı olduğu halde geri ödemeyen kişiye de yapılır mı?

B u tarif bazı uygulamalarda 41 bazılarında 48 bazılarında 71 nohut diye geçiyor:banghead::banghead::banghead:

Sirf para olsa iyi, bir yakinimin herseyi calindi, dolandirildi. Ustundeki elbisesinden baska birseyi kalmadi! ornegin paralar bankadan dalavereyle alinmis. Bu durumda siseyi bankayami koymak lazim?

ya biliyorum çok oluyorum ama kara nohut ne nerden bulunur bu bildiğimiz nohut değilmi...:(

Cok pahali birsey kara nohut. Ben gecen sordum da sasirdim. Yarim kilosu 20TL. Baharat filan satan yerlerde oluyor.

benım dedemın parası calındı yıdenı tarafından dedem vefat ettı ve annanemın ruyasına gırmıs yıgende param var alın dıye.dedemın adına yapabılırmıyım?tesekkur ederım..

Arkadaşlar 2 ytl lik alsanız içinde 50 tane çıkıyor çok pahalı değil:cowboy: yarım kilo alıp napcaksın pikadil bilmiyorum ama çok alacağın var sanırım;) hepsine yapma be yazık olur küçükleri atla:D

Paylaşımınız için çok teşekkürler benim alacağım var ama kişiden alamıyorum ve de o kişinin anne ismini bilmiyorum anne ismini söylemeden yapabilirmiyiz. Teşekkürler

Geri