"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

maji zamanlaması-yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hulok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hulok

Kayıtlı Üye
merhabalar,
öncelikle benim türkçem cok iyi degil bu yuzden kusura bakmayın
benim aklım karıştı ve yardımınızı bekliyorum.maji uygulama zamanlamasını neye gore yapcaz.gezegenler,yıldızlar,dolunay,günler derken karışık oldum.bu zamanlamalar pagan, dogu ve batı maji uygulamasında farklı mı, nasıl yapıyoruz.

inanamıyorum kimsenin bu konuda yardım etmemesine
bilginin paylaşımı da bilgelikten ileri gelir,demekki....
sagolun

Biraz araştırırsan daha net bilgiler bulabileceğinden eminim ama yine de yanıtlamaya çalışayım... Ayın halini takip ediyorsun yeni aydan dolunaya kadar olan süreçte bağlamak, emre almak kısaca muhabbet büyüleri yapılır... Düşman etmek, ara bozmak içinse ay küçülürken yapılır.. Bazı majiler dolunaya özgüyken çoğu lanet ayın hiç görülmediği zamanlarda yapılır..

teşekkür ederim lord_vampyr
bende araştırdım tamam dolunayla ilgili bilgi sabit.fakat bazı kaynaklarda majilerin zamanlamasını gezegenlere gore oluşturun gibi cümleler var.bende bu yüzden kararsz kaldım.en iyisi işi garantiye alıp ayın büyüme zamanı gezegenlere de şöyle bi göz gezdirmek sanırım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri