Maji İle Tedavi

iwy’3

Kayıtlı Üye
Katılım
13 May 2022
Mesajlar
13
Tepkime puanı
17
Merhaba herkese,

Zihinsel ve ruhsal hastalıkların tedavisinde maji uygulanması ile ilgili fikriniz nedir?

Soruyu özelleştirmem gerekirse; psikoterapi ve ilaç kullanımının mümkün olmadığı / yeterli fayda sağlamadığı durumlarda, bazı rahatsızlıklarda (bipolar, şizofreni, psikozlar) semptomların iyileştirilmesinde kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu arada burayı birkaç gündür takip ediyorum, daha sonra üye oldum. Forum kurallarını okudum. Sorumu yazmadan önce konuyu forumda arattım. Birçoğunuzun birçok konudaki yorumunu okudum. Bu konudaki fikrinizi merak ediyorum.

Bir hatam olduysa özür dilerim, lütfen uyarın.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,199
Tepkime puanı
7,555
Her hastalığın metafizik yönleri var.
Ben her yönlü müdahaleden yanayım. Örneği saydiniz psikiyatrik rahatsızlıkları hem ilaç ile, hem doktor ziyaretleriyle hem bitkisel tedavilerle, hem doğru besleme, spor,yaşam düzeni ve de maji ile tedavi etmek gerekir.

Sadece sağlıkta degil, her konuda öyle.
 

mahfuz

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ağu 2015
Mesajlar
9
Tepkime puanı
10
Konum
İSTANBUL
İş
Saglik Bakim Teknikeri
Meta; öte demek olduğu için her işin bir ötesi vardır. Tıbbi hastalıklar olarak kabul görülen psikolojik rahatsızlıkların temel nedeni karakteristik olgulardır.
Dikkat: Genel değil temel.
Maji ekolü tedavi için evet kullanılabilir. Alternatif tıp gibi düşününüz. Bir zamanlar kabul görülmeyen her şey 21. yüzyılın başlarındayken kabul görülmeye başlandı. Ancak şifa çalışmalarında maji yerine uyumlamalara yönelmenizde şahsım adına fayda görüyorum. Hatta dininizi bilmiyorum ama Şamanizm ekollerinde şifa çalışmaları için birebir ritüeller bulunmaktadır.
 
Üst