"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maji İle Tedavi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iwy’3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iwy’3

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese,

Zihinsel ve ruhsal hastalıkların tedavisinde maji uygulanması ile ilgili fikriniz nedir?

Soruyu özelleştirmem gerekirse; psikoterapi ve ilaç kullanımının mümkün olmadığı / yeterli fayda sağlamadığı durumlarda, bazı rahatsızlıklarda (bipolar, şizofreni, psikozlar) semptomların iyileştirilmesinde kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu arada burayı birkaç gündür takip ediyorum, daha sonra üye oldum. Forum kurallarını okudum. Sorumu yazmadan önce konuyu forumda arattım. Birçoğunuzun birçok konudaki yorumunu okudum. Bu konudaki fikrinizi merak ediyorum.

Bir hatam olduysa özür dilerim, lütfen uyarın.

Meta; öte demek olduğu için her işin bir ötesi vardır. Tıbbi hastalıklar olarak kabul görülen psikolojik rahatsızlıkların temel nedeni karakteristik olgulardır.
Dikkat: Genel değil temel.
Maji ekolü tedavi için evet kullanılabilir. Alternatif tıp gibi düşününüz. Bir zamanlar kabul görülmeyen her şey 21. yüzyılın başlarındayken kabul görülmeye başlandı. Ancak şifa çalışmalarında maji yerine uyumlamalara yönelmenizde şahsım adına fayda görüyorum. Hatta dininizi bilmiyorum ama Şamanizm ekollerinde şifa çalışmaları için birebir ritüeller bulunmaktadır.

Geri