"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maji bozma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yağmur82

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kismet kapansin diye iç çamaşir, saç, terlik ile yapilan büyü nasil bozulur bilen varmi. Asma kilit açtirma yöntemi varmiş ama tam olarak bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.bana çözümü konusunda yol gösterirmisiniz

Arkadaşlar kismet kapansin diye iç çamaşir, saç, terlik ile yapilan büyü nasil bozulur bilen varmi. Asma kilit açtirma yöntemi varmiş ama tam olarak bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.bana çözümü konusunda yol gösterirmisiniz
Kilit açma yönteminde Varlıklar kullanıır..

benim bildigim yürümeyen bekler icin yasina gelmis o zaman cuma günü ilk kapidan cikan bebegin ayagina kurdala baglanir ve ilk cikan makasla keser fazla sürmez yürür denenmistir

sayin kontejyan

yöntemi tam olarak bilmiyorum anlatilan bir duasi varmiş bir cuma günü sela vaktinde camiden çikan ilk adama kilit açtiriliyormuş.detayini bilmiyorum.bilen varsa yöntemi anlatabilirmi

Yağmur senin dediğini bende duymuştum banada söylemişlerdi.Doğru olabilir ama kesin diyemiyorum

ablama kısmet kapama büyüsü yapılmıştı kimin yaptığını da biliyoruz.fakat bozduramadık ne yapmamız gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri