Ori 🌙 Moderator 6 Mar 2013 #61 Kendime bir varis bulmam lazım takip edemiyorum yoğun hayatım yüzünden yahu
BeLLa91 Kayıtlı Üye 6 Mar 2013 #62 ori24' Alıntı: Kendime bir varis bulmam lazım takip edemiyorum yoğun hayatım yüzünden yahu Genişletmek için tıkla ... Benim hiç mi komik bir mesajım yok Ori? Ara bul lütfen.
ori24' Alıntı: Kendime bir varis bulmam lazım takip edemiyorum yoğun hayatım yüzünden yahu Genişletmek için tıkla ... Benim hiç mi komik bir mesajım yok Ori? Ara bul lütfen.
Ra_ Banlı Kullanıcı 7 Nis 2013 #63 Konu : http://www.gizlimabet.com/threads/28264-Bir-Satanistin-Sözleri okuduktan sonra bir de 3.yorumu okuyun(urumhamatahayil'in)
Konu : http://www.gizlimabet.com/threads/28264-Bir-Satanistin-Sözleri okuduktan sonra bir de 3.yorumu okuyun(urumhamatahayil'in)
ikbal1505 Guest 7 Nis 2013 #64 Ekli dosyayı görüntüle 4142 Ekli dosyayı görüntüle 4143 :biggrinjester:
Rein Banlı Kullanıcı 20 Nis 2013 #69 Yule ve Urumun söyledikleri 10 numaraydı Ori24'ün bulunduğu yer de komedi. Kimse ona bakmıyor. Moderatör Notu: Ard arda mesaj yazmaya flood denir. Flood yapmak yasaktır.
Yule ve Urumun söyledikleri 10 numaraydı Ori24'ün bulunduğu yer de komedi. Kimse ona bakmıyor. Moderatör Notu: Ard arda mesaj yazmaya flood denir. Flood yapmak yasaktır.
Ra_ Banlı Kullanıcı 20 Nis 2013 #71 Konu linki : Dişi bir cin bana aşık oldu ne yapmalıyım müslüman oldugunu söylüyor?????? Gelen yorumlar Göçmenoğlu ; "valla millette ne şans var..bana hiç rastlamaz böyleleri..." Şinceyank ; "Hadi ya bir resminide koyarmısın mümkünse beraber çekilin " Kunduz ; " şaka yapmıyorum gerçekse soyle istanbulda okuyo bana da sevgılı cın bulsun ama müslüman olsun .. cıddı soyluyorm " Arzuhal ; " Dügüne bizide davet edersin herhalde yanii??kosa kosa gelirim ben unutma sakin " ve en komik kare ;
Konu linki : Dişi bir cin bana aşık oldu ne yapmalıyım müslüman oldugunu söylüyor?????? Gelen yorumlar Göçmenoğlu ; "valla millette ne şans var..bana hiç rastlamaz böyleleri..." Şinceyank ; "Hadi ya bir resminide koyarmısın mümkünse beraber çekilin " Kunduz ; " şaka yapmıyorum gerçekse soyle istanbulda okuyo bana da sevgılı cın bulsun ama müslüman olsun .. cıddı soyluyorm " Arzuhal ; " Dügüne bizide davet edersin herhalde yanii??kosa kosa gelirim ben unutma sakin " ve en komik kare ;
Rein Banlı Kullanıcı 20 Nis 2013 #74 Konuyla alakası yok ama Sayın AJA resimdeki çocuk neye bakıyor da gözleri öyle açılıyor
AJA Elit Üye 20 Nis 2013 #75 Sizin gözleriniz deki o siyah makyaja bakıyor sanırım...Benimkiler neden böyle mavi ve kocaman der gibi
Sizin gözleriniz deki o siyah makyaja bakıyor sanırım...Benimkiler neden böyle mavi ve kocaman der gibi
Amazontanrıça Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #78 Onca laf sayıpta demedim diyen arkadaş süperdi yaa çook güldüm
brightboy Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #79 "Seni gören deve hendekten uçar" "Seni gören Amerikalı Iraktan çekilir" en sevdiğim maddeler oldu o yasaklı üyeden. Geceleyin aynaya bakma da güzelmiş, "kim gelmezki?" :biggrinjester: çok güzel konu, devamını bekleriz :hurray:
"Seni gören deve hendekten uçar" "Seni gören Amerikalı Iraktan çekilir" en sevdiğim maddeler oldu o yasaklı üyeden. Geceleyin aynaya bakma da güzelmiş, "kim gelmezki?" :biggrinjester: çok güzel konu, devamını bekleriz :hurray:
Mithra Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #80 Bu siteyi seviyorum Çünkü.Bir çok insanın bilmediği bilgi keşfettim Genişletmek için tıkla ... Yule:bu siteyi seviyorum çünkü ben yaptım Genişletmek için tıkla ... Burda koptum.
Bu siteyi seviyorum Çünkü.Bir çok insanın bilmediği bilgi keşfettim Genişletmek için tıkla ... Yule:bu siteyi seviyorum çünkü ben yaptım Genişletmek için tıkla ... Burda koptum.