M musti___83 Kayıtlı Üye 28 Eyl 2012 #44 Bu gün de gülmek nasip oldu. *** Emeği geçenlere teşekürler.***
phoibos Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #46 "bu siteyi seviyorum, çünkü ben yaptım" , "hamile misiniz?" "fiber optik ağ" harikasınız .. )
moskov Kayıtlı Üye 28 Eki 2012 #47 Fotoğrafları göremiyorum ve meraktan çatlamak üzereyim ben var mıyım acaba diyede şüphe etmedim değil
Fotoğrafları göremiyorum ve meraktan çatlamak üzereyim ben var mıyım acaba diyede şüphe etmedim değil
AJA Elit Üye 29 Eki 2012 #49 Bir tane resim hariç hepsini gördüm.Acaba daha komik haller varmıydı biz mi kaçırdık O kadar okumama rağmen rastlamadım henüz
Bir tane resim hariç hepsini gördüm.Acaba daha komik haller varmıydı biz mi kaçırdık O kadar okumama rağmen rastlamadım henüz
I ibis73 Kayıtlı Üye 14 Kas 2012 #53 Gece gece insani güldürüp moral veriyor . tesekkürler bütün arkadaslara
star53 Kayıtlı Üye 23 Ara 2012 #55 http://www.gizlimabet.com/threads/29629-Japonya-Prensesinden-Aralık-2012-Açıklaması ori24 konu için çok teşekkürler de burdaki mesajlar da bayağı iyi hele prensesin kendisini odaya kapatması
http://www.gizlimabet.com/threads/29629-Japonya-Prensesinden-Aralık-2012-Açıklaması ori24 konu için çok teşekkürler de burdaki mesajlar da bayağı iyi hele prensesin kendisini odaya kapatması
hecate.agarta666 Kayıtlı Üye 23 Ara 2012 #56 gülmekten ağladımhele şu maddeler halinde yazılmış olanı 5dk.kadar okuyamadım gülmekten.
heliadai Kayıtlı Üye 23 Ara 2012 #57 Çok iyiydi yirmi madde sıralayıp hepsinde de ayrı ayrı bi güzel sayıp, vb. bunların hiçbirisini yada benzerini yazmadım demesi.
Çok iyiydi yirmi madde sıralayıp hepsinde de ayrı ayrı bi güzel sayıp, vb. bunların hiçbirisini yada benzerini yazmadım demesi.
albus Kayıtlı Üye 6 Mar 2013 #59 Aynen Devamını Bekliyoruz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Bakan yok, tai chi chu. Oriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!
Aynen Devamını Bekliyoruz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Bakan yok, tai chi chu. Oriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!