"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mabet'de Albüm Yapabilirsiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoğraflara bayıldım elinize gözünüze objektifinize sağlık

Sağolun. Aslında profosyonel yada digital önemli değil bence önemli olan neyi , nerde, ansıl yakaladığın diye düşünüyorum. Bende böyle motive olurum yeni ülkelerde yeni yerler, insanlar. E malum öğrenciyken gezdik gezdik yoksa iş hayatına atılınca zor olabilir.

Sağolun. Aslında profosyonel yada digital önemli değil bence önemli olan neyi , nerde, ansıl yakaladığın diye düşünüyorum. Bende böyle motive olurum yeni ülkelerde yeni yerler, insanlar. E malum öğrenciyken gezdik gezdik yoksa iş hayatına atılınca zor olabilir.

kesinlikle gezebildiğiniz kadar gezin çalışmaya başlayınca izinde ne yapacağını şaşırıyor insan :D bazen fotoğraf çekmeye fırsat kalmıyor :) benim fotoğraflarımın hepsi prof makineyle çekildi hoş ben prof değilim ama dediğiniz gibi önemli olan anı yakalamak :)

:) Bir fincan Rep varsa... bizim evde kalmamista

Rep veremiyenlerin yerine ben veriyorum.. Forumdan, Damada Rep takiliyor alkisss!

Tesekkürler bu arada albüm icin.

Ne cevherler varmış bizde, vay be. :)

Sn. Ori24 bu güzel olaya vesile olduğunuz için teşekkürler. Fotoğrafların hepsi ayrı güzel, emeklerinize sağlık (tüm paylaşımcıları repledim, en helalinden ;) :) ). Çekimlerinize ve paylaşımlarınıza devam etmenizi temenni ederim.

Ben dövmelerden pek anlamam. Keşke açıklamalarınıda yazsaydınız. :D Güzel olmuş tebrikler.

evdeyken yazayım :D doğru evet böyle olması saçma, ne olduklarınıda yazmam lazım, teşekkür önerin için :)

Arkadaşlar yeni arkadaşlarımız için konuyu güncelleme gereksinimi duydum. Eğer resim düşkünlüğü olan varsa kendi albümünü yapabilir. :)

Geri