"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mabet'de Albüm Yapabilirsiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de hem albüm nasıl yapılır anlatım hem albümü beğendim ama rep limitten dolayı bunu yansıtamıyorum. Bu vesileyle bu konu için yönetimde limit artırımı da talep etmiş olayım :)

Beğendiğinize sevindim. Evet bende fazla rep verdim galiba benimde limit dolmuş :)

Teşekkür ederim. :) Sizin resimlerinizde güzel kendi çekimleriniz mi? O gece manzarası çok hoştu.

Sayın ori24 ve moskov ikinizin de ellerine sağlık, özellikle albüm fikrinden dolayı ori24 e :)

Rep verme limiti dolanlar, ertesi gün verebilir :)

Öncelikle bu güzel fikri paylaşan sayın ori24 teşekkürler. Bir İstanbul aşığı olarak ben de birkaç resim paylaştım. Umarım beğenirsiniz...(+ bu arada :) )

http://www.gizlimabet.com/album.php?u=21838

Sağlıcakla...

Rica ederim bende oriye teşekkür ederim sevdiğim şeylerden birisini paylaşmak için öncülük etti :)

Rica ederim arkadaşlar. :) Vaktim olsa çekmeye devam edeceğim ama vaktim yok malesef. :)

Sayın Gümüş gerçekten .ok güzel resimler yüklemişsiniz. Bir kaçını özellikle çok beğendim. :) Tekrar rica ederim. :)

Geri