"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mabet Çalışmaları Takvimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şubat Mart Nisan Mabette yapılacak çalışmaların tarihlerini düzenledim. Çalışmalara katılacak Arkadaşlar lütfen indirip incelesin.
Vizyon, aura, şifa, niyet deney grubu her çalışmanın takvimini içermektedir.

Bunu öğrenmesem yarın olmayan bir çalışmaya katılacaktım :/ Son bir sorum olacak. Örneğin Vizyon İnisiyasyonu 1 - 3. çalışma. Bu tarz inisiyasyonlar orada bulunan çalışma kadar aynı kişilerle mi yapılıyor yoksa hepsi aynı çalışmanın tekrarları mı acaba?

Hayır grup grup diye düşün. 1 çalışma 4 basak onu yaplıyor grup. yeni bir grup geliyor. 2 çalışmanın 4 çalışmasını tamamlıyor. böyle böyle devame decek. her ay yeni bir grup.

Sayın urum ben çalışma saatini göremedim şifa çalışması 23:00 da yapılıcak biliyorum ama
diğer insiyelerdemi o saatte yapılıcak

İyi günler :)

Çalışmalara katılmak için belli bir rep puanı almanız gerekmektedir. Rep puanı almak için de, özgün konular açmanız gerekir. Enerji Okulu bölümünü incelerseniz bu bölümde ihtiyaç duyacağınız bilgiler vardır. Ayrıca sitemizde her perşembe şifa isteyenlere yönelik çalışma yapılmaktadır, buna katılmak için rep şartı aranmaz. İlgili bölümü incelerseniz sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri