sdbr Banlı Kullanıcı 21 Eyl 2008 #1 g köşeli pentegram olan etrafında cember olmayan venüsün simgesi olan bunun resimi varsa koyarmısınız yoksa anlatın lütfen..
g köşeli pentegram olan etrafında cember olmayan venüsün simgesi olan bunun resimi varsa koyarmısınız yoksa anlatın lütfen..
C crowley Kayıtlı Üye 21 Eyl 2008 #2 aslında venüsün simgei 5 köşeli pentagramdır sen şimdi 9 köşeli demişsin ben onu anlamadım
C crowley Kayıtlı Üye 21 Eyl 2008 #4 walla öle bişiy yok ama 5 köşeli pentagram var istermisin ve hayatımda G köşeli pentagram diye bişiy duymadım
walla öle bişiy yok ama 5 köşeli pentagram var istermisin ve hayatımda G köşeli pentagram diye bişiy duymadım
sdbr Banlı Kullanıcı 21 Eyl 2008 #5 bir rüyya girme forülü var istersen buraya yazim sen anlarsın ne olduğunu
C crowley Kayıtlı Üye 21 Eyl 2008 #6 buraya yazma sen bana özelden at ben bakarım uygun bulursam burayada koyarım
F fot Kayıtlı Üye 2 Eki 2008 #8 uygun mu peki biz de öğrensek şu rüya ya girme işini arkadaşlar banada atın ne olur lütfen
yule Yönetici 2 Eki 2008 #10 Ben G köşel bir pentegram hiç görmedim duymadım eğer 5 köşeli venüs pentegramından bahsediyorsan elimde olan budur. İşine yarar sanıyorum.
Ben G köşel bir pentegram hiç görmedim duymadım eğer 5 köşeli venüs pentegramından bahsediyorsan elimde olan budur. İşine yarar sanıyorum.
Pantea Kayıtlı Üye 12 Eki 2008 #13 Pentagramin kullanilisini bana ozelden ulastirabilirmisiniz? Tesekkurler.
C crucifixion Kayıtlı Üye 12 Eki 2008 #14 ben de merak ettim rüyaya girme formülünü, bana da ulaştırısanız sevinirim.
URUMHAMATAHAYİL Yönetici 13 Eki 2008 #15 bu bir kadının rüyasına girme çalışma değilmi erkeğin ki için sasnırım mars sembolü kullanmak gerekiyor doğrumudur?
bu bir kadının rüyasına girme çalışma değilmi erkeğin ki için sasnırım mars sembolü kullanmak gerekiyor doğrumudur?
sdbr Banlı Kullanıcı 13 Eki 2008 #16 bende bir kaç tane var isteyene atarım çok kolay zikrini duasını oku yeter
A angeldream 14 Eki 2008 #18 ee ne atıyorsanız valla bende istiyorum ama rüyaya girme ise oda olsunda burası zaten bildiklerimizi paylaşıyoruz neden özelden atıyoruz
ee ne atıyorsanız valla bende istiyorum ama rüyaya girme ise oda olsunda burası zaten bildiklerimizi paylaşıyoruz neden özelden atıyoruz
iklim_su Kayıtlı Üye 26 Eki 2008 #19 arkadaşlar bu rüyaya girme formüllerini lütfen bana da yollayabilir misinz.ya da uygunsa buraya koyarsanız paylaşmış oluruz..
arkadaşlar bu rüyaya girme formüllerini lütfen bana da yollayabilir misinz.ya da uygunsa buraya koyarsanız paylaşmış oluruz..
sdbr Banlı Kullanıcı 26 Eki 2008 #20 arkadaşlar bu rüyaya girme formüllerini lütfen bana da yollayabilir misinz.ya da uygunsa buraya koyarsanız paylaşmış oluruz.. Genişletmek için tıkla ... http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=1839
arkadaşlar bu rüyaya girme formüllerini lütfen bana da yollayabilir misinz.ya da uygunsa buraya koyarsanız paylaşmış oluruz.. Genişletmek için tıkla ... http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=1839