Öncelikle sayın Glaze ablacığım (Abla diyeceğim çünkü yaş olarak tahmınen benden büyüksünüz, forumda olsa saygı olmalı...) her erkek çocuğu bu yaşlarda böyle şeyler yapar...
Hangimiz yapmadı ki ? Ben kendimden örnek vereyim mesela;
Ben de saat 1-2 lere kadar arkadaşlarla gezerdim , kötü ama bi iki kere meraktan alkol de almıştım... Ama dediğim gibi bunları herkes ufağından da olsa yapar. Orda kişilik oturmaya başlar işte...
Mesela ben ondan sonra bir kere ağzıma içki almadım da gece dışarıda gezmedim de... Çünkü belli bir zaman sonra anlıyorsunuz neyin ne olduğunu... Ve şuan Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorum ...
Yani bence kendinizi fazla üzmeyin derim...
Ama şu konuda bir iki şey söylemem gerekir. Arkadaşlar cok önemlidir. Eğer arkadaşlarını tanıyorsanız ve kefil oluyorsanız kesinlikle bir sorun yok... Çünkü arkadaşlar belirleyici oluyor bu şekillenmede genellikle...
Bence çocuğunuzun hoşlandığı şeyleri yaparak onun size güvenmesini ve inanmasını, sizin onun iyiliğini düşündüğünüzden emin olması gerekir...
Mesela bu hafta tuttuğu takımın maçına beraber gidebilirsiniz...( Erkek çocuğu olduğu için en uygunu bu olur heralde

)
Sağlıcakla...