çaresizim_
Kayıtlı Üye
Ben 5 aylık evliyim.Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Evliliğimizin 2. ayından itibaren evde duramıyorum.Yani tek başıma fazla kalamıyorum.Gerçi eşim olduğunda da uzun süre kalmak istemiyorum.Sürekli içimde bir huzursuzluk var.Boğuluyormuş gibi hissediyorum.Hiçbir şey yapasım gelmiyor.Uyuyamıyorum,gece sürekli uyanıyorum.Sabah eşim işe gittikten sonra uyumaya çalışsam da içimde bir korku oluyor.Evden hemen çıkıp ailesinin yanına gidiyorum.Zaten hep evde durmayayım diye oraya gidiyorum.Hep dışarıya çıkayım,gezeyim istiyorum ve sürekli annemi düşünüp duruyorum.Aklımdan hiç çıkmıyor.Bu sebepten ötürü de onu göremediğim her gün de ağlıyorum.Ben şehir dışında üniversite okudum.Bunların olması normal mi? Evde 2 adet kırmızı boncuk,1 tane nohut ve 1 tane de yılan dişi ( bu eskiden bebeklere takılırmış,hatta öyle bileklikler bile var) buldum.Annem benim davranışlarımdan büyü olabileceğinden şüphelendi.Çünkü 2 ay orada bu kadar sıkıntı çektim ailemin yanına geldim ve titreyerek,oradan korkarak bahsediyorum ve asla gidemem elimde değil.Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.