esrarli0303
Banlı Kullanıcı
Selamnaleyküm. Benim cok sıkınym var. Gece bana 3 harfliler saldırdı. İnanın sıkıntıdan çatlayacam sanki. Bana ALLAH rızası için ikim ehli abiler yardım etsin.
o mektup ancak fay da yerine zarar verir ..... ve o mektubun aslı yani Resulullah yazdır dıgı mektup degil ozaman bütün sorunlarımız hal olur du gerek kalmazdı hiç bir korunma ya Resulullah la ve ya yazan hz ali le bir tutuyor sa kendini buyrun yazsın
o mektup ancak fay da yerine zarar verir ..... ve o mektubun aslı yani Resulullah yazdır dıgı mektup degil ozaman bütün sorunlarımız hal olur du gerek kalmazdı hiç bir korunma ya Resulullah la ve ya yazan hz ali le bir tutuyor sa kendini buyrun yazsın
Dr. Lara gittim. Bakırköy erenköy hepsinde yattım. Gitmediğim dr. Kalmadı fayda göremedim. Hocalar gittim 1 hafta iyi oluyorum sonra tekrar sıkıntı geliyor. Ben ne yapcağımı şaşırdım. Evden cıkamııom. Sabahları kalkıom üstümde 1 ton ağarlık. Gözlerimi şiş. Gözlerimi acamıuom. Yüzüm negatif. Siz diyosunız ayetel kürsi okuun. Okuyamıyom sıkılıyorum. Namazda kılamıyorum sıkıntıdan.![]()
Sayın esrarlı0303 sabırlı olmalısın. Allah sabredenlerin yanındadır. Öyle hemen pes edersen kimse sana yardım edemez kii. Biraz daha bekle neler oluyor bir yere kısaca not et. 1 hafta sonra o notlara bak başına ne gelmiş. Öylece anlarsın ne olup olmadığınıBana kimse yardım edemicek galiba![]()