"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen rüyamı yorumlarmısınız

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysorfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aysorfi

Kayıtlı Üye
Sabah ezanı okunduktan sonra çok etkileyeci bir rüya gördüm.

Sevdiğim kişiyle barıştım. Çok mutluyduk .Çok heyecanlı oda ,bende.

Ablama söyleyelim diyoruz ve telle arıyo ablamı sevinerek. Hatta ablamın biriyle birlikte olduğunu söyledim ve tebrik etti. Ablamda sevindi barıştığımıza. Bizim eve geldik beraber .Ablam ,benimki ve ben odamda oturduk sohbet ettik. Sonra akrabalarım geldi eve.Bizimki gidecekti geldiler rahatsızlık olmasın diye, ayaklandı gerisini göremedim. :offtopic: Uyandım.
 
Animalsa, bana göre gördüğün rüya bilinçaltında meydana gelen bir çatışmadan kaynaklanıyor. Rüyanda barışma isteği ondan geliyormuş gibi hissettim ki bu zaten senin olmasını istediğin bir şey. Ablanında birlikte olduğu biri olduğunu söylüyorsun ki bu da senin olmasını çok istediğin bir başka durum.
Birlikte kendi evine gidiyosunuz ve odana geçiyorsunuz. Burdan itibaren suçluluk duygusu başlıyor, yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve akrabalarının gelmesi ondan ziyade seni rahatsız ediyor. Gerçekte bu kişiyi ne kadar çok sevsende yine de seni rahatsız eden bir nokta var. bunun farkındaysan ne ala ancak değilsen bir an önce bulmanda fayda var.
 
Hiç böyle bişey düşünmemiştim aslında .Nebilm bilinç altı olmuş olsa hergün görürdüm diye düşündüm.Ama ben bu rüyayı çoktandır görmüyodum.Evet sevdiğim kişiyi istediğim doğru ama bu rüyamın böyle yorumlanması ilerde görebileceğim onunla ilgili rüyalarında bilinç altı olup önemsemem gerektiği kanısındayım ozaman. Bir anlamı yokmuş demeek oluyo bu . :(
Yinede sağolun cevap için.
 
Geri
Üst