Sihirli asa Kayıtlı Üye 4 Tem 2019 #23 ceyda' Alıntı: Onların fikri varlık cindir hayal ürünü yada ruyadır Genişletmek için tıkla ... Hayal ürünü veya rüya değil hanımefendi yaşadığım bir şey bu başınıza kaç kere geldi bu olaylar,lütfen tecrübelice konuşun!
ceyda' Alıntı: Onların fikri varlık cindir hayal ürünü yada ruyadır Genişletmek için tıkla ... Hayal ürünü veya rüya değil hanımefendi yaşadığım bir şey bu başınıza kaç kere geldi bu olaylar,lütfen tecrübelice konuşun!
xax2 Kayıtlı Üye 4 Tem 2019 #24 Sihirli asa' Alıntı: Umarım aynısını yaşamanız dileğiyle belli ki ışıkları çok seviyorsunuz siz de yaşayınki halden anlayın ve biraz hayatınıza renk gelsin Genişletmek için tıkla ... Renkli hayatı severim hadi inşallah
Sihirli asa' Alıntı: Umarım aynısını yaşamanız dileğiyle belli ki ışıkları çok seviyorsunuz siz de yaşayınki halden anlayın ve biraz hayatınıza renk gelsin Genişletmek için tıkla ... Renkli hayatı severim hadi inşallah
Sihirli asa Kayıtlı Üye 4 Tem 2019 #25 xax2' Alıntı: Renkli hayatı severim hadi inşallah Genişletmek için tıkla ... Dilediğinizi yaşama temennisiyle?
xax2' Alıntı: Renkli hayatı severim hadi inşallah Genişletmek için tıkla ... Dilediğinizi yaşama temennisiyle?
Sihirli asa Kayıtlı Üye 5 Tem 2019 #27 ceyda' Alıntı: Doğru diyorsun beyfendi Genişletmek için tıkla ... Doğrudur
Me. Kayıtlı Üye 5 Tem 2019 #28 bence ruya gordunuz veya yanlislikla astral seyehate ciktiniz benim de basima gelmisti
Sihirli asa Kayıtlı Üye 5 Tem 2019 #29 MonsterTR' Alıntı: bence ruya gordunuz veya yanlislikla astral seyehate ciktiniz benim de basima gelmisti Genişletmek için tıkla ... Bende astral seyahat miydi yaşadığım olay acaba düşünüyorum
MonsterTR' Alıntı: bence ruya gordunuz veya yanlislikla astral seyehate ciktiniz benim de basima gelmisti Genişletmek için tıkla ... Bende astral seyahat miydi yaşadığım olay acaba düşünüyorum