Sihirli asa
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size geçen yaz gördüğüm rüyamı anlatacağım tabirini yapmanızı istirham ediyorum şimdiden teşekkür ederim bana gece yatarken musallat oldular 2 tane siyah cüce varlık beni bastırdı hareket edemiyorum ama rüya değil eminim çünkü kendimin kıpırdamaya çalıştığımı o varlıkları ve odadaki tüm eşyaları görüyorum baya bi uğraştım gece gece onlarla ,dua felan okudum baya bi dua ama duam bitince 2 gözümün tam ortasından (3.göz)öyle parlak mavi sarı pembe ışıklar çıktıki tüm oda ışıkla kaplandı ve o yaratıkları yok etti sonra birden uyuyuverdim onlar gidince de rüyamda 1 garip kişiyle aynı asansördeyim o adam kötülük yapmaya çalışırken yakasından tutup asansöre vura vura öldürdüm sonra tekrar uyandım ve ezan okunmaya başladı ben de rahatladım rüyayı sabah namazına yakın gördüm sabah namazı okununca onların vakti daraldı kendi boyutlarına gitmek zorunda kaldılar ve kurtuldum böyle garip ve biraz ürkütücü kabus gördüm arkadaşlar bu rüyayı ve uyku ile uyanıklık arasında geçirdiğim olayları ve o varlıkları 3. Gözümden çıkan ışıklarla yok olmalarını nasıl yorumlarsınız şimdiden teşekkür ederim