Eski Mısır ölüler kitabında olağanüstü sihirler olduğu kaynaklarda yazılıyor ingiltere yukarı Avrupa da paganların okültüslerin sihir yetenekleri var olduğu söylenir hazreti İsa’nın yu aşa diğer adı zannım ca öyle kaldı aklımda ölüleri asasıyla dirilttiği geçer ayetlerinde olağanüstü şeyler var ama eski insanlık tarihinde kalmış gibi şuan harry poter le idare ediyoruz fantastik filmler ama aslında altı boş değil ingiltere pagan okült şeyler yatkın ülke gibi binalar gotik dark tarzda paganizm kokuyor bu gözlemim zannımca diğer yandan galaktik uzay da bir sürü boyut uygarlıklar ve olağanüstü güçleri olduğu söyleniyor ilk uygarlık tarihinde güçlerini göstermişler bence var olağanüstü bir şeyler ama bunu uygulayan gören illaki seçilmiş insanlar dır hollywood yaptığı şeyler gerçeklik payı yüksek gibi lucy filmi kafamda soru mesela bence öyle bir hap olabilir insanlık kötüye kullanmasın diye sunmazlar ?!Merhabalar yıllardır aklıma takılan bi konu var biz ölümlüler olarak sonsuz sihir gücüne sahip olma imkanımız varmı hollywood ve dünya sinamasımda bu konuyu olan yüzlerce filim var
31 yaşındayım bu soru 5_6yıldır kafamı kurcalıp duruyor ama malesef ölmeden öğrenmek %99.9 imkansızEski Mısır ölüler kitabında olağanüstü sihirler olduğu kaynaklarda yazılıyor ingiltere yukarı Avrupa da paganların okültüslerin sihir yetenekleri var olduğu söylenir hazreti İsa’nın yu aşa diğer adı zannım ca öyle kaldı aklımda ölüleri asasıyla dirilttiği geçer ayetlerinde olağanüstü şeyler var ama eski insanlık tarihinde kalmış gibi şuan harry poter le idare ediyoruz fantastik filmler ama aslında altı boş değil ingiltere pagan okült şeyler yatkın ülke gibi binalar gotik dark tarzda paganizm kokuyor bu gözlemim zannımca diğer yandan galaktik uzay da bir sürü boyut uygarlıklar ve olağanüstü güçleri olduğu söyleniyor ilk uygarlık tarihinde güçlerini göstermişler bence var olağanüstü bir şeyler ama bunu uygulayan gören illaki seçilmiş insanlar dır hollywood yaptığı şeyler gerçeklik payı yüksek gibi lucy filmi kafamda soru mesela bence öyle bir hap olabilir insanlık kötüye kullanmasın diye sunmazlar ?!matrixste ayarlarımızla oynadılar simülasyon muyuz elektronik aksammıyız bir yandan düşünüyorum öyle olsam doktor niye gideyim ruhen niye psikolojik bozuk olayım robot olur çıkarım yanılgılarda var tabi hersey olabilir tek bir gerçeklik yok bişeye inanıyorum ölüpte gideceğimiz o olağanüstü boyut bence var bana çok fantastik geliyor.
TabiBöyle bir karakteri olan birileri tarihte olduysa soykırıma uğramışlardır.Genetik küçük parçalarla olabilen küçük şeyler sadece.Yeni nesil ilaçları bile çıkartan yok.Robotlarla huzurlu bir ülke veya kanserin çaresiyle iyi bir sağlık çok uzak.
'Normalde aşılarla büyük hastalıkları önledik doğa grip virüsünü farklı versiyonlarla önümüze getirdi.Kısmen ona çözüm sağladık radyasyonla kanser hastalığı ortaya çıktı.'Deniliyor ama orta çağda da kanser hastalığı varmış.Doğanın önümüze getirebileceği hastalıklar sayılı.Belki düzgün bir düzen sağlanabilir.
Mevcut dini tutuyorum ama Budizm çok saygı duyduğum öğreti din değil altını çiziyorum hristiyanlık ta hz İsa’nın farkındalığı çok saygıya değer buluyorum akla yatkın herşey kabul edilebilir pagan inancına gelince onlar özel insanlar okült güç bilgi sahibi olmak herkes olamaz çok ayrıcalıklı yere sahipler metafizik çok ayrı zor bir konu pagan dini pagan olan anlar ben gözlemciyim yinede kafam yetmiyor bazen merak sadece konu derya deniz içinden çıkılmaz ömürde yetmez .31 yaşındayım bu soru 5_6yıldır kafamı kurcalıp duruyor ama malesef ölmeden öğrenmek %99.9 imkansız
Buarada merak ettim hangi dini tutuyorsun belli sende araştırmışsın baya