gocebetosbaga
Kayıtlı Üye
Bu siteye nasil ulastim bilmiyorum. Umuyorumki anlatacaklarim burada bir isik bulabilir. Esim 45 yasinda ben 35 yasindayim. Mart ayinda bir eve tasindik ve esimde sorunlar basladi. Bir gece henuz ikimizde uyumamisken esimin ustunden yorgan havalandi ve odadan ikimizde kactik o gunden beri esimde cok yogun bir enerji var. Biz modern bir ciftiz bu tur konularla pek ilgimiz yoktu. Fakat onda cok buyuk degisiklikler var aylardir. Baslarda cin musallati oldugunu dusunduk. Ruhsal ve fiziksel belirtileri bu yondeydi.ben her ne kadar inanmasamda gozumun onunde surekli aci cekiyor adam. Cok caresizim. Hocalara camilere dergahlara medyumlara doktorlara acillere gidip duruyoruz hic bir sonuc yok.
İnsanlarin yuzune bakarak gecmis ve gelecegi gorebiliyor. Surekli enerji patlamasi yasiyor. Fakat bu durum onu tuketiyor. Zaman zaman kriz geciriyor ve acillik oluyor.basini kollarini sallayarak garip sesler cikariyor bazi videolarini cektim doktorlara gosterdim.enerjisinin bunyesinin onune gectigini soylediler sadece. Tum tahlil ve tetkikleri yapildi hic bir saglik problemi yok.bir suredir ben tanriyim diyor buna inaniyor ve hatta bir kitap yazmaya basladi, tanri olarak. Lutfen inanin. Ne yapacagimi bilmiyorum. Suan uyuyor. Arada uyaniyor kafasini sallayarak hiriltli sesler cikariyor ve birseyler yaziyor sonra kutsal bir kitap gibi defteri opuyor ve uyuyor
Farkli bir dilde konusuyor
İnsanlarin yuzune bakarak gecmis ve gelecegi gorebiliyor. Surekli enerji patlamasi yasiyor. Fakat bu durum onu tuketiyor. Zaman zaman kriz geciriyor ve acillik oluyor.basini kollarini sallayarak garip sesler cikariyor bazi videolarini cektim doktorlara gosterdim.enerjisinin bunyesinin onune gectigini soylediler sadece. Tum tahlil ve tetkikleri yapildi hic bir saglik problemi yok.bir suredir ben tanriyim diyor buna inaniyor ve hatta bir kitap yazmaya basladi, tanri olarak. Lutfen inanin. Ne yapacagimi bilmiyorum. Suan uyuyor. Arada uyaniyor kafasini sallayarak hiriltli sesler cikariyor ve birseyler yaziyor sonra kutsal bir kitap gibi defteri opuyor ve uyuyor
Farkli bir dilde konusuyor