GabrielAngel
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba bunu neden buraya yazdım bilmiyorum çok çaresizim ben 24 yaşındayım ismim umut ben askere gitmeden önce biriyle çıkmaya başladım bu benim ilk sevgilimde herşeyi onla yaşadım öpmeyi sevmeyi herşeyi ilişkimiz çok iyi gidiyordu onu çok seviyordum oda beni çok seviyordu bana çok fedakarlıklar yaptı çok iyi bir kızdı gerçekten evlenilecek biriydi çok iyi niyetliydi kıyamıyordum okadar narin ve güzeldiki hem acıyordum birşey olcak diye hemde korkuyordum canı yanacak diye çocuğummuş gibi sevdim benim çocukluk hayalim asker yada polis olmaktı askerliğimin her izninde yanına giderdim tam askerliğim bitmesine 3 ay kala Uzman Çavuş eğitimine çağırdılar eğitimde her akşam onla konuşurdum askerdeki gibi akşam olsada konuşsam diye beklerdim ama nasıl oldu bilmiyorum eğitim bitti yanına gittim yine iyiydi sonra kıtama katıldıktan sonra gözüm dışarda oldu başka kızlarla konuşma isteği ne bilim ne yaptığımı anlayamadım ve ilişkimiz bir anda bitti 1.5 senelik ilişkim vardı evlenecektik ama benim gibi öküz hertürlü küfürü hakediyorum ondan bir kaç ay sonra bir kızla tanıştım daha 1 ay bile olmadan yüzük takmaya karar verdim nasıl oldu bende bilmiyorum ama son bir gün kala vazgeçtim çünkü onu unutamadım ve bu Kızla resim attım yüzük takmadık ama aldığım yüzüğün resmini çektim attım yaptığım tamamen o... biliyorum ben suçluyum biliyorum bunun farkına şu bir kaç aydır vardım nispet yapar gibi 1 haftada tanıdığım kıza öyle yapmak tabi bunu kendi gördü whatsapp durumdan babaannesi beni çok severdi konuşurduk oda gördü durumu babaannesi o günden beri numaramı hiç silmedi hep resimlerime bakar durumlara bakar hayla öyle ama ben yaptıklarıma çok ama çok pişman oldum onu hiç unutamadım gerçekten ilk aşkımdı gerçekten aşık oldum ama böyle şerefsizlikleri nasıl yaptım bilmiyorum belki mesleğe girip bir anda okadar para kazanma gazıyla belki arkadaşlarımın gazıyla belki şerefsizliğimle ama gerçekten pişman oldum bir aydır yazıyorum ona oda böyle yazmıştı geçen ay olamazsın belki seversin edersin ama beni başkasında bulamazsın bende seni bulamam şuan belki nişanlı olabilirdik herşeyden önce o kızla resim yüzük atıp benim ailemin görmesi beni utandırdın gibi gibi şeyler ve ama işte tekrar diyorum keşke yapmasaydın haketmedim hayla aklıma geliyorsun ama hüzün olarak kalıyorsun gibi şeyler yazdı hem hayla seviyor gibi hemde istemiyorum diyor çok yalvardım yakardım anca Bugün ikna ettim sadece 2 saat liğine buluştuk beni gördü ilk güldü bir an sonra arkasını döndü ağlayarak kafeye doğru yavaş yavaş yürüdü bende tam arkasından gittim kafeye gittik çay söyledik abartısız tam 2 saat hiç konuşmadan bakıştık sadece bakıştık ağladık çaylar buz gibi oldu garson kız farketti sürekli bakıyordu ama çaktırmadı sonunda konuştuk annemi beni ailemi sordu bide tabi o kızla ortak hesap açmıştık o kız tam şeytandı onun yazdığı profile yazıyı yüzüme vurdu onla ilgili şeyleri yüzüme vurdu sonra yemek yemeye çıktık güzeldi güldük ağladık ama gitti şuan istemiyorum diyor artık içimden gelmiyor diyor ama hemde böyle şeyler yaptı yıllık izindeyim 4 gün burda olcaktım geldim buraya sadece geleli 5 saat oldu ki pöh abimle oturuyorduk o anda komutan aradı hazırlan Suriye gidiyoruz dedi izinler iptal dedi ve şuanda gidiyorum geleli beş saat oldu sadece ve okadar üzgünüm ki anlatamam gerçekten ölmek daha iyi gelirdi okadar kötü oldum gitmek istemiyorum bir yandan burda aynı mahallede semtte bile olmak mutlu ediyor beni ama gelmicem diyor artık bide göreve çağırıyorlar beni şimdi okadar kötü durumdayım ki hissetiklerim berbat ölmüş durumdayım şuanda bitmiş durumdayım gerçekten okadar yalvardım ki yazılacak herşeyi yazdım ama olmuyor dönmüyor kendi kendime dedim eski sevgiliyi döndürme büyüsü felan yapıyorlar bende mi yaptırsam nerden yaptırcam dedim artık bu duruma düştüm ve bu yüzden yazıyorum 2 buçuk senedir unutamıyorum ve Bugün olanlar beni öldürdü içimde hissettiğim his yerine kolumun bacağımın kopmasını tercih ederdim gerçekten anlatamıyorum bunu buraya neden yazdım onuda bilmiyorum ??