Shamanistic
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben olayı size baştan anlatayım ben küçüklükten parapsikoloji konularına karşı istediğim vardı ve hep içimde cadı olma büyü yapma isteği vardı..İlk başlarda psişik yeteneklere karşı istekliydim o konuyu 1 sene araştırdım ve faydasını da aldım..Sonra daha derin konulara girmeye başladım ilk spiritüalizm,Sonra Simya ve ondan sonrada maji(büyü) konularına karşı istek duydum(istekliydim ztn ama daha istek duydum) ve o konuyu araştırmaya başladım bir arkadaşım oldu o arkadaşım bir wiccan'dı bana wiccalığı anlattı.Ve o inanç sistemi,din sistemi hoşuma gitti ve daha çok araştırmaya başladım arkadaşım her gün bana anlatıyordu wiccalığı ve büyü konusunu ve benim içimde yavaş yavaş bir cadı olma,büyücü olma isteği uyanmıştı..Arkadaşıma açtım bu konuyu çok sevindi çünkü hiç kendisi gibi bir arkadaşı yokmuş yakınlarında sonra günler geçti ben daha araştırmaya başladım o konuyu ve en sonunda net ve kesin bir karara varmıştım bir cadı olacaktım yine günler geçti ben git gide olgunlaşıyordum o konuda ama cadı olmama(o konuları daha çok anlamama) az kala bu konuyu ailem öğrendi ve zorunlu bir şekilde büyük baskı üzerine bu konulardan ayrıldım(çünkü bir İslam dinindeniz) Ama ayrılmama rağmen yine içimde cadı olma,büyücü olma isteği vardı hemde çok.O konuları bırakalı 2 hafta oldu ve o konu karşıma dershanede çıktı ve yine aklıma girmeyi başardı ..Unutmaya çalıştım başaramadım ve bende yeni ilgi odağı buldum.Simyacılık bu konuyu araştırdım ve bazı formüller edindim o formülleri uygulayacaktım ama ailem yine duydu ve büyü yaptığımı sandı ve beni sert bir şekilde kızarak o konulardan uzaklaştırdı ama ben Majiyi ve simyacılığı bırakmama rağmen onlar beni bırakmıyor çoğu yerde karşıma çıkıyor hep içimde istek var Cadılığa karşı.Neyse ben soyumu araştırdım soyumda annemin anneannesi bir şifacıymış annem dedi..Ben soyumu öğrendikten sonra o konuları(Maji,Büyü,Cadılık) yine birden aklımda belirdi ve karşıma çıktı ve bende neden bırakamadığımı araştırdım ama bulamadım.Bir iki tane konu buldum Doğuştan yetenekli cadılar istese de bırakamazmış o konuları ama ben soyumda büyücü varmı onu bilmiyorum işte..Şuana kadar Tarot,Simyacılık,Psişik yetenekler,Spiritüalizm,Maji,Wiccan konularını araştırdım..Ama Maji,Büyü,Cadılık hep karşıma çıktı ve hep içimde istek var şuan ileride baştan bir cadı olmak isteği ve Wiccan dinine girme isteği işte benim sormak istediğim ben neden bu konuları bırakamıyorum çoğu yerde karşıma çıkıyor ve birden aklımda beliriyorlar çok feci bir istek var içimde eğer büyücü,cadı olursam doğru yolda olucam diye bir istek var..Sanki atalarımdan biri büyücüde onu yaşatmak istemek gibi..