Lütfen9407
Banlı Kullanıcı
Bulabileceğim Gerçek büyü kitabının isimini veya isimleri söylermisiniz lütfen
Evet biliyorum onun için bu soruyu sordum saten eyer Sizin bildiginiz varsa lütfen söyleyinPdf olarak piyasada olanların çoğu uydurma...
Bulabileceğini sanmıyorum açıkçası.Bulabileceğim Gerçek büyü kitabının isimini veya isimleri söylermisiniz lütfen
Bu eğitim burada bildiğim araştırdırdığım kadarıyla yok eyer sizin bilginiz büyü kitabı varsa size sebebini özelden anlatabilirim istersenizHem üzülerek hem de sevinerek söylüyorum ki internetten ve forumlardan bulma olasılığın çok düşük; iyi sebepler dolayısıyla. Çakmak ve benzini kimin eline verdiğin oldukça önemlidir çünkü. Forum kurallarınca da uygun olmadığını biliyorum. Eğer böyle bir arayışın varsa daha somut kaynaklara yönelmek daha doğru olacaktır. Aksi takdirde sana önerilen kaynaktaki yanlış bir uygulama başını çok ağrıtabilir. Hazır olmadığın bir uygulama için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Ak ve kara olarak ayırdığın için şunu da söylüyorum ki yatkınlığını biliyor ve yatkınlığına göre bir ekolde hareket etmen çok daha sağlıklı olacaktır. "Bilgi Mabedi"nde daha geniş bilgiye ulaşabilirsin. Hatta bu konuyla ilgili eğitimler düzenleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, bu eğitimlerde ulaşacağın kaynaklar çok daha iyi olabilir.
Büyü içinse Bülent Kısa pek popüler. Rahatlıkla bulursunuz. Maji içinse Hernesci Bilimlere Giriş.Evet biliyorum onun için bu soruyu sordum saten eyer Sizin bildiginiz varsa lütfen söyleyin
Bülent Kısa genç yaşta öldüğü için, ben tavsiye etmiyorum.Büyü içinse Bülent Kısa pek popüler. Rahatlıkla bulursunuz. Maji içinse Hernesci Bilimlere Giriş.
60 küsur yaşında öldü sanırım, tavsiyeniz kaç yaş için ve ne alâka...Bülent Kısa genç yaşta öldüğü için, ben tavsiye etmiyorum.
55 bana göre genç yaş.60 küsur yaşında öldü sanırım, tavsiyeniz kaç yaş için ve ne alâka...
Öylemi olmuş? Kanserden öldüğü yazmıştı gazete...toplu sekslerin adamı.Onu demonlar boğmadı mı..
Böyle bir adamı neden tavsiye etmişsiniz?Öylemi olmuş? Kanserden öldüğü yazmıştı gazete...toplu sekslerin adamı.
Çoğu için de kalp krizinden öldü yazıyor medya ne var ki bunda istediğiniz yazarÖylemi olmuş? Kanserden öldüğü yazmıştı gazete...toplu sekslerin adamı.
neden hocam, büyü yaşamına negatiflik mi çekmiş yaniBülent Kısa genç yaşta öldüğü için, ben tavsiye etmiyorum.
hermesçi bilimlere giriş kitabı nasıl bi kitap yani içerisindeki uygulamalar net bir sonuca götürüyor mu fikrinizi alabilir miyimBüyü içinse Bülent Kısa pek popüler. Rahatlıkla bulursunuz. Maji içinse Hernesci Bilimlere Giriş.
Bulabileceğim Gerçek büyü kitabının isimini veya isimleri söylermisiniz lütfen
Net sonuçların sizi nereye götüreceğini bilebilmek için . Teoriyi çok iyi bilmeniz gerekir.hermesçi bilimlere giriş kitabı nasıl bi kitap yani içerisindeki uygulamalar net bir sonuca götürüyor mu fikrinizi alabilir miyim