LÜTFEN ACİL YARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NoxAr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoxAr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konuda bilgi olan birileri lütfen bana yardımcı olabilir mi,
3 hayatın ara hayatındaki bu rüya (rüya olup olmadığından emin değilim)
Son 5 günü her güne baktım
kısaca anlatıyorum lütfen okuyun;
Sabah irkilerek uyanıyorum bir tesbih sesi ile gözlerim açılıyor, yattığım bölgenin tam dışarı halinin ortasında bana dönük yeşil cübbeli, sarı beyazlı birisi tesbih çekiyor cübbeden dolayı ayaklarını göremiyorum ama tesbih sesi çok net ve herhangi bir şey fışıldıyor ne de sesini anlayamıyorum çok geliyor. Ama ortada hiçbir şekilde korku hissi olmuyor tam aksine rahat ve güvende hissetmeme şaşıyor, yerinden kalktığı yerde kalkamıyor, kendini kalkmak için her zorladığımda sanki karabasan basmış gibi hareket ediyorsun ve çok çok yoğun bir gül kokusu geliyor, sanki birisi gülü burnunun sonu sokmuş gibi, ya da sürekli gülün olduğu bir gülün oradaymışsın gibi bir koku geliyor, bu yaklaşık 2 dakika kadar sürdüğü ve orada olduğumda sabah ezanı olduğunu, bunu 3 belkide 1 yaşıyordum ama son 5 bu sabahta dahil olmak üzereyim.
26 yaşında 2 çocuk babasıyım. Eşimden 4 ay önce boşandım, henüz resmi bir boşanma yok ama evliliğimizi kırdık, ondan çok ciddi ayrıldım hala da seviyorum ama tekrar barışmak yan yana olmak istemiyorum parçalar beni engelliyor, boşanmayı veren de benim katılımı olmayan var

Geri