Arkadaşlar I doser ile lusid olmak mümkün mü ? eğer mümkünse I doser i telefona attıktan sonra nasıl kullanmalıyız?
gate of hadesi o kadar abartmamak lazım. ben ilk dozumu gate of hades ile denedim sadece 22. dakikada korkup uyandım sonradan alıştığımda 22.dakikayı geçebiliyor insanTelefonuna veya mp3 üne atacaksın daha sonra , kulaklıklarını takacaksın ama takarken kesinlikle sol ve sağ ayarına bakman lazım . Daha sonra gözlerini bağla ve son ses açıp sese odaklan . Doz bitmeden kapatma ve başka bir dozunu veya aynı dozu tekrar etmeden önce reset dozunu dinle ve gate of hades dozunu dinleme :Angel_anim:
gate of hadesi o kadar abartmamak lazım. ben ilk dozumu gate of hades ile denedim sadece 22. dakikada korkup uyandım sonradan alıştığımda 22.dakikayı geçebiliyor insan
Sese odaklanıp başka bir şey düşünmeden karanlık bir ortamda deneyinbende hiç etki yapmadı gate of hades![]()
Evet oluyor ama tuhaf bir şekilde bende farklı etkisi olmuştu. Başlangıç dozlarından birini seçmiştim. Ruh durumunu düzenliyor konsantreyi arttırıyor vs. die dinlediğim doz meğerse sakinleştirici etkisine sahipmişbir keresinde onu dinlerken gözüm kapalı olduğu halde odamı görebilmeye başladım. Sonrasında bi anda kendimi oturuyor halde buldum. Tamamen bilincim açıktı, müthiş hissediyordum
. Bedenim hafiflemiş gibi. Gerçi önümdeki görüntü biraz korkutucuydu ama şey alışkınım sallamıştım
. O zamanlar bu dozun sakinleştiriciden başka bişi olduğunu düşündüğümden dozun etkisi demiştim. Ama bana uyuyakaldığımı söylediler ve bu doğruysa kesinlikle lucid olmuştum. Son zamanlar tekrar aklımda o sakinleştiriciyi dinleyerek lucid olmayı denicem.