"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lucid Hakkında Bir Soru

aRaSTıRMaCı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Lucid hakkındaki sorum şu: Ben dövüşmeyi öğrenmek istiyorum!
Lucid'de dövüşmeyi öğrenebilirmiyim?
Lütfen, bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var. :willy_nilly:

Yazımdaki hata için forumdan özür dilerim, cevapladığınız için teşekkürler.
Bu şekilde olamaz mı: Örneğin luciddeyim, bildiğim bir dövüş hocasını çağırdım. Bana bunu öğretemez mi? Bire bir dersmiş gibi düşünün ama sadece luciddeyim. Gerçekteki gibi öğrenilemez mi ?

Evet haklısınız ama benim kastettiğim bu değil zaten, sadece teknikleri öğrenebilirmiyim acaba neler yapmam gerektiği hakkında? Anlatabildim mi ?

Şu açıdan bakalım, nasıl rüyada arabayı sürmeyi öğrenip, ehliyet aldığınızda size dışarıda bir faydası olmayacaksa, bu da ona benzer. Evet belki öğrenebilirsin ama bir yararı olacağını sanmıyorum.

Yani demek istediğiniz; tüm öğrendiklerini uyandığında unutursun. Yani anlık bir olay olur, sadece eğlendiğinle mi kalırsın mı demek?

Bilgi almak başka, alınan bilgiyi vücutla senkronize işlemek başka. Örnek vermek gerekirse Chuck diye bir diz var. Intersect denen bir şey beyne ekleniyor ve bu kişi ihtiyacı olduğu anda googledan daha güçlü bir veri bankası sayesinde o an her şeye dönüşebiliyor.
Şimdi siz de diyorsunuz ki uyuyayım uynayım bir şeyler bileyim. Pekala olur. Elbette olur. Örnekleri de vardır. Ancak, o dizideki saçmalık gibi bir şey olamaz. Sen oturacaksın yerinde, yiyeceksin her yemeği, kondisyon yok, egzersiz yok, kaslar ham. Diyelim ki öğrendin bu arada hakikaten bilgileri ve yapman gerekti. Havada yarım takla attığında o belin sakatlanır, kasların yırtılır vs. vs.
Ha bunu başarabilmen de seni sınırlamak gibi olmasın ama imkansıza yakın.

Bunlardan ayrı olarak
-Kendi resminizi avatara yüklemeyiniz. Hem sakıncalı hem de kurallara aykırı.

Hayrlı günler dilerim.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Bilmiyordum, tamam.
Başka gönderileri de okumak isterim, düşüncelerinizi bekliyorum ?

Evet haklısınız ama benim kastettiğim bu deil zaten sadece teknikleri öğrene bilirmiyim acaba neler yapmam gerektiği hakkında anlata bildimmi ?

Yani lücid ile size antrenman yaptıracak birisi ile buluşup çalışabilir misiniz bilmiyorum ama teknikleri Sn Chillout'un söylediği kişisel egzersizlerinizin yanısıra sürekli ayrıca izlerseniz rüyanızda uyanıkken kavrayamadığınız bazı detayları özümseme olasılığınız var diye düşünüyorum. İzlerken videoda ya da dojoda, izlediğinizle birleşmeye çalışın, beyniniz kaydeder zaten bir şekilde. Sonrası ise vücud esnekliğiniz ve parçaları birleştirme yeteneğinizle ilgili bence.

Evet bak bu kulağa olumlu geliyor gerçekten teşekkürler. :)

Evet söylediğin güzel mantıklı geliyo yorumun için teşekkürler.

Lucid rüya gördüğüm zaman havada durabiliyorum ve uçabiliyorum. Ama gerçek hayatta hiç beceremedim :D:D:D

Hımm.Gerçek hayatta hee uçmak hee bu biraz gercekten doğa üstü bir olay olurdu heralde.Hakkımızda kitap bile yazılırdı :)

İyi de lucid senin beynin zaten. Dövüşün kurallarını bilmiyorsan, nasıl hoca hayal edip öğreneceksin? Anca dövüşü gerçek hayatta öğrenip, orada idman yaparsın.

Hımm. Tuhaf bir durum ya tamam, herkese gönderileri için teşekkür ederim.

Evet, başka üyelerin konum hakkındaki görüşlerini alırsam sevinirim.

Sayın yazar, mma karma savaş sanatı öğren. İlla 5 - 10 kişi pataklamak istersen. Tekvando ,kickboks, jitsu, vb. 3 dövüş sanatı öğren, olsun bitsin. Bulunduğun şehirde vardır kafes dövüş eğitmenleri, onların kursuna yazıl birisini dövmek istiyorsan.

profesyonel bir kafes dövüşçüsüyüm ve astral projeksiyon yapabiliyorum, arkadas lucid i astral ile karıştırıyor gibime geldi biraz.. gelsin deneyelim istiyorsa, deney olmus olur :)) ( gelsin derken astralden,berzah aleminden)

Geri