rüyagezgini Kayıtlı Üye 13 Eyl 2021 #1 Selamlar, bilinçli rüyadayken Astrale geçiş yapılıyormu, yapılıyorsa tekniği nedir. Teşekkür ederim
Quadice Kayıtlı Üye 15 Eyl 2021 #2 Bilinçli rüya dediğin zaten astral seyehat sayın gezgin . İstediğin şeyi biraz daha detaylandırabilir misin ?
Bilinçli rüya dediğin zaten astral seyehat sayın gezgin . İstediğin şeyi biraz daha detaylandırabilir misin ?
A Aden_s Kayıtlı Üye 18 Eyl 2021 #3 Quadice' Alıntı: Bilinçli rüya dediğin zaten astral seyehat sayın gezgin . İstediğin şeyi biraz daha detaylandırabilir misin ? Genişletmek için tıkla ... Astral seyahati bazıları böyle tanımlasa da, astral seyahat ve lucid dream aynı şey değil benzer şeylerdir...
Quadice' Alıntı: Bilinçli rüya dediğin zaten astral seyehat sayın gezgin . İstediğin şeyi biraz daha detaylandırabilir misin ? Genişletmek için tıkla ... Astral seyahati bazıları böyle tanımlasa da, astral seyahat ve lucid dream aynı şey değil benzer şeylerdir...
Hydroll Kayıtlı Üye 26 Mar 2022 #4 rüyagezgini' Alıntı: Selamlar, bilinçli rüyadayken Astrale geçiş yapılıyormu, yapılıyorsa tekniği nedir. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hic duymadim dostum deneyimliyim ama lucid dream den astral e gecis olmaz gibi geldi bana bir sultan gücün yoksa
rüyagezgini' Alıntı: Selamlar, bilinçli rüyadayken Astrale geçiş yapılıyormu, yapılıyorsa tekniği nedir. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hic duymadim dostum deneyimliyim ama lucid dream den astral e gecis olmaz gibi geldi bana bir sultan gücün yoksa