"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Litha'nız Kutlu Olsun!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erost

Kayıtlı Üye
Lithanız Kutlu Olsun !!
Her yıl Olduğu gibi bu yılda Limon ve Kiraz şerbeti hazırlayacak , Ateş Yakacak , Meşe ağacından süsler hazırlayacak ve Gece bir fide dikeceğim. Sizede tavsiye ederim.
Unutmadan Litha En ışıklı gündür fakat ertesi gün karanlığın başlangıcıdır , günler kısalır . Anlamak isterseniz ve sanallıktan kurtulmuş iseniz Litha gerçekten derin Manalar içerir... Ekli dosyayı görüntüle 5897

Periler için pencerenizin önüne süt, bal ya da ruh keki bırakmayı unutmayın. Kutlu Olsun !!

arkadaslar litha ne oluyor bir (o resimdeki)adamin ölüm dönemimi yoksa özel bir günmü ? bir arkadas yazmis pencereye bal süt koymayi unutmayin periler icin diye periler penceredenmi yer oldu simdi kuslar gibi
aman allahim bu siteye üye oldum olali bilmedigim o kadar cok sey gördümki . benzer konulara baktim ostara samahin diye günlerde varmis demekki cok sey daha ögrenmem lazimmis .

arkadaslar litha ne oluyor bir (o resimdeki)adamin ölüm dönemimi yoksa özel bir günmü ? bir arkadas yazmis pencereye bal süt koymayi unutmayin periler icin diye periler penceredenmi yer oldu simdi kuslar gibi
aman allahim bu siteye üye oldum olali bilmedigim o kadar cok sey gördümki . benzer konulara baktim ostara samahin diye günlerde varmis demekki cok sey daha ögrenmem lazimmis .

Litha, Paganizm inançlarında yazın gelişinin kutlandığı özel bir gündür,yan dönümü günüdür,Tanrı ve Tanrıçanın güçlerinin doruğa ulaştığı gündür.
Ostara,samhain,yule vb. gibi günlerde Paganizm inancında bayram günleridir.
Peri inancıda Paganizm inançlarında vardır.
Kısaca bir Pagan değilseniz sizi çok ilgilendiren günler değildirler.Ama araştırabilirsiniz.Forumda gerekli konuları var. :)

tesekkür ederim size ben bir arastirim ben pagan degilim ema böyle eski dinler samanizim paganizimleri arastirmak isterim :)

litha pagan dinlerde yani semavi öncesi dinlerde kutlanan bir bayram o adam tanrı güneş tanrısı. periler de cinler gibi bi şey semavi dinlerdeki öyle düşünün.

Güneşte şarj edilecek (cornelian akik,yıldız taşı..gibi) taşlarınızı tüm gün güneşe bırakın ve şarj edin:) Kutlu bayramlar olsun

Cahiliyetime verin ilk sizden duydum böyle bir şeyi. Daha önce bilmiyordum.

Bende sizler adına kutlu olmasını dilerim. Herkese sevgiler.

Not: Forumda bu konu iki kere açılmış. Konu bütünlüğü açısından birleştirilmesi iyi olur bence.

Cahiliyetime verin ilk sizden duydum böyle bir şeyi. Daha önce bilmiyordum.

Bende sizler adına kutlu olmasını dilerim. Herkese sevgiler.

Not: Forumda bu konu iki kere açılmış. Konu bütünlüğü açısından birleştirilmesi iyi olur bence.

Konu iki kez açılmadı diğer konunun içeriği farklı. Öbür konuda Litha Bayramının ne olduğu,neler yapılması var.Bu konu da kutlama mesajları var.

Konu iki kez açılmadı diğer konunun içeriği farklı. :) Orada Litha Bayramının ne olduğu,neler yapılması felan var.Kısaca o konu farklı. :) Bu konu da kutlama mesajları var. :)

Konu aynı bence o bu konunun altına veya bu o konunun altına yazılabilir bence. Gerçi benim için önemi yok sadece gözüme takıldı belirttim hepsi o. İyi forumlar

Geri