Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin inancınız için konuşuyorum .Yaradan tarafından bahşedilen bir yetenek neden günah olsun.Sadece uygulamalar yöntemler kuran ı kerimde yapilması yasaklananlar günah olabilir
Psişik yeteneğin olması zaten Allah vergisi bir durumdur.Örneğin hisleriniz olağanüstü güçlüdür doğuştan.Bu kişinin elinde olan birşey değildir.Kişinin elinde olan şey bunu nasıl kullandığıdır.Dolayısıyla psişik yetenek günah değildir.Yukarıda arkadaşlarımızında belirttiği gibi.Yine bi örnek vermek isterim.Yakın geleceği görme yetiniz vardır,bununla kalkıp parayla fal bakarsanız dinimizce günahtır.Ancak tehlikeli gördüğünüz durumlarda sadece bir uyarı verirseniz bu günah değildir. Yardımcı olmayı çok isterdim ama benim açımdan biraz zor bu listeyi oluşturmak.Günümüzde ruya yorumunu bile ücretli yapanlar varken ..
Bu nasıl bir soru ?Ben uzaylıyım ama uzay kanunlarını bilmiyorum gibi olmuş.Ne günah ne yasak ,tüm bunları bilmeniz için kitabınızı okumanız gerekir ve size verilen vicdanı o kitabla aynı düzeyde tutup karar vermelisiniz.Hiç kimse sizin elinize bir liste vermez .
Not : Açtığınız konunun başlığı olmamış.Bir peçete lütfen edasınsında yardım ve bilgi istenmez.