"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

laro tarot

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkeLdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkeLdan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar laro tarot bılenlerınız varsa bıraz bılgı edınmek ıstıyorum :) Daha önce rönesans ve klasık tarotla (rv) ılgılendım ama ıkısı de benı laro kadar cekmedı bılen arkadslarım varsa bılgı ıstıyorum :) :) :cowboy:

arkadaslar laro tarot bılenlerınız varsa bıraz bılgı edınmek ıstıyorum:) daha önce rönesans ve klasık tarotla(rv) ılgılendım ama ıkısı de benı laro kadar cekmedı bılen arkadslarım varsa bılgı ıstıyorum:):):cowboy:
laro tarot mistik ve çok güçlü bi tarottur ata nurin hazırlamıştır simgeleri tüm medeniyetleri barındırır buda yorum gücünü arttırır açlış yönemleri her yöntem olur ama saat yönünde dizilen 12 kart ayları temsilen favorimdir :)

Kartların anlamları Ata Nirun tarafından zaten çok ayrıntılı bi şekilde verilmemiştir. Biraz bakan kişinin yorumunu isteyen bir deste genel olarak 4 kart açıp 8 soru sorduyorum sol elle kesilmesine ve sol elle kart seçimine dikkat ediyorum

bir arkadaş elimdeki destenin laro olduğunu söylüyor yalasık 10 yıldır garip bir sekilde deste benim yanımda bende daha yeni yeni ilgilenmeye baslıyorum ancak basdöndürücü bir enerjiye sahip ayrıca diger laro sahipleri ile iletişim kurmak isterim çünkü destenin ne oldugunu cıkartamadıkları için laro olma ihtimalinden bahsediyorlar karsılastırmak isterim desteyi

bende de laro tarotu var yenii aldım ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorm açılımlar çok az ve şuanda yorumlayamıyorum kartları. kullanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi ?

bir arkadaş elimdeki destenin laro olduğunu söylüyor yalasık 10 yıldır garip bir sekilde deste benim yanımda bende daha yeni yeni ilgilenmeye baslıyorum ancak basdöndürücü bir enerjiye sahip ayrıca diger laro sahipleri ile iletişim kurmak isterim çünkü destenin ne oldugunu cıkartamadıkları için laro olma ihtimalinden bahsediyorlar karsılastırmak isterim desteyi

Bu kartların orjinalini nereden bulabilirim?

Geri