"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lara Tarot

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azrael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lara tarotunun kartlarını görmüştüm ama açıkcası bir bilgim yok.Araştırmaya başlıyorum umarım hakkında birşeyler bulabilirim.

Tarot bölümüne değil de falcılığa açmışsın. Doğru başlıklar doğru yerde olmalı öyle değil mi?

image.php

kartlar benim ilgimi .ekti :biggrinjester: bende istiyomm:smash:

Bende var arkadaşlar ben 5 yıldır bu kartlarla bakıyorum M.Ata Nirun tarafından hazırlandı bendeki resimler eski basım bunlarıda beğendim :)

Bende de var, 12 yıl önce anneme bir arkadaşı hediye etmişti. Ama annem kartları çok kullanmadı o zaman küçük olduğum için kartlara dokunmamı istemezdi şimdi bana kendisi verdi. Bu kartlar çok gizemli ve ne sorarsam cevap veriyor. Klasik tarot açılımlarıyla da bakılabiliyor ancak anlamları çok değişik.

anlamları konusunda neler yapabilirim çok farklı bir tarot ve kaynak kitap falan da bulamadım arkadasımda bu deste var ben rider waite almıstm ama laro içimize dert oldu desem yeri :)

Lara Tarot

Lara tarot, M.Ata Nirun’un oluşturduğu bir tarot destesidir. 78 karttan oluşmaktadır. Diğer tarotlara göre çok daha soyuttur. Ata Nirun, bilerek anlamlarını detaylı olarak vermemiştir. Kişinin anlamalarını kendi bilincine göre oluşturması taraftarı olduğundan bahseder. Bu tarotta, ruhsal konularda bakıldığında çok daha iyi sonuçlar elde edilmektedir. Ayrıca tarotlarda bol miktarda kblan tragna ekolüne ait sembollerde yer almaktadır. Bu açıdan kartlar çok açık değildir. Yeni başlayanlar için uygun olmayan kartlardır.
gelecegi_ongormek_efe_elmas_0115.jpg

gelecegi_ongormek_efe_elmas_0114.jpg

Kartlar her kültürden ögeler içermektedir. Kalıplaşmış kartlar varsa da, içerikleri kalıbın dışına çıkmıştır. Ata Nirun destesini şu şekilde anlatmaktadır;
“Klasik ve ritüalistik tarot kalıplarının dışında kalma amacındayım, çünkü tüm kalıpların insanı kısıtladığı ve koşullandırdığı düşüncesindeyim. Ruhum veya bilincim neyi çekiyorsa o yöne doğru gitmeliyim. Işık herkesi aynı şekilde aydınlatmaz, gölgeler daima farklıdır. Bizim ait olduğumuz bu kozmik boyutun derinliklerinde henüz daha açık bir bilinçle idrak edilmemiş yaşam biçimleri ve projeksiyonları bulunmaktadır.
Tarot kartlarında, tüm inançların ve düşünce biçimlerinin bir sentezini bulabilirsiniz. Her kart yüzlerce kartın kullanımı ve elden geçirilmesi sonucunda seçilmiştir. Özgünlüğü daha çok anlamlarda yaratmaktadır ve bu desteyi alan her kişi bu anlamları yeniden oluşturacaktır.”

arkadaşlar günlerdir bu lara tarot destesini arıyorum. nasıl bulabileceğimi bilen yardımcı olursa çok sevinirim :(

Arkadaşlar internet üzerinden alabilirsiniz ben pek çok yerde gördüm bahsettiğiniz lara tarotu.lara tarot yazın çıkıyor nereelerden bulabileceğiniz.

Arkadaşlar bu tarotu uzun süredir arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.Üretimi durmuş yada başka bir şey.Elinde olanlar resimlerini çekip buraya ekleyebilirmi.
Bu konu hakkında mabet moderatörü osirise özel mesaj attım ama cevap alamadım.

Geri