Arkadaşlar şu hafta içinde kalbim paramparça oldu 1 haftada daha hafta bile dolmadı 6 kızdan ayrıldım nedensiz yere bırakıp gidiyorlar neden diye sorduğumda artık istemiyorum diyorlar.Üzerimde büyü varsa nasıl öğrenebilirim.Çünkü bu acayip canımı sıkmaya başladı.Kızlara karşı şu an sadece öfke duyuyorum.Nedenini bile söylemeden en geç 3 gün olmadan ayrılıyorlar lütfen eğer varsa bunu kaldırmama yardım edecek arkadaşlar bana ulaşsınlar lütfen çünkü hiç güzel bir durum değil sadece insanı öfkelendiriyor ve etrafımdakilere hiç güvenim kalmadı kim konuşmaya çalışırsa tersliyorum.Lütfen bunu anlamanın eğer varsa bu büyüleri çözmenin bir yolunu yazarsanız sevinirim mabet kardeşlerim
1 haftada 6 kişi hayatından geçen birisi maşallah.
nasıl yaptınız bunu.
pazartesi x görüp ona teklif edip onla çıkıp yine aynı gün x den ayrılıp
sonra salı y teklif edip onla çıkıp yine aynı gün y den ayrılıp
sonra çarşamba z ye teklif edip onla çıkıp yine aynı gün z den ayrılıp
sonra perşembe a ya teklif edip onla çıkıp yine aynı gün a dan ayrılıp
sonra cumartesi b ye teklif edip onla çıkıp yine aynı gün b den ayrılıp
sonra pazar c ye teklif edip yine aynı gün onla çıkıp c den ayrılmış mı oldunuz.
7 güne 6 kız böyle sığabilir.
ya da hepsini birden idare ediyordunuz yakalandınız onlarda size yakaladık demek yerine sıkıldım ayrılalım yapıp ayrıldılar.
bence siz önce ilişkiyi anlayışınızı değiştirmelisiniz. böyle olmaz :biggrinjester:
biriyle önce tanışın arkadaş olun zaman geçirin bir iki ay geçince bakın sizi gerçekten seviyor mu sevdiğinden eminseniz çıkıp karşısına teklif edin.
böyle yaparsanız ilişkiniz daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olabilir.
tabi ben böyle iyim diyorsanız şikayette etmemelisiniz durumunuzdan.