"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lanetli gibi bir şeyim

shadowmax

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar şu hafta içinde kalbim paramparça oldu 1 haftada daha hafta bile dolmadı 6 kızdan ayrıldım nedensiz yere bırakıp gidiyorlar neden diye sorduğumda artık istemiyorum diyorlar.Üzerimde büyü varsa nasıl öğrenebilirim.Çünkü bu acayip canımı sıkmaya başladı.Kızlara karşı şu an sadece öfke duyuyorum.Nedenini bile söylemeden en geç 3 gün olmadan ayrılıyorlar lütfen eğer varsa bunu kaldırmama yardım edecek arkadaşlar bana ulaşsınlar lütfen çünkü hiç güzel bir durum değil sadece insanı öfkelendiriyor ve etrafımdakilere hiç güvenim kalmadı kim konuşmaya çalışırsa tersliyorum.Lütfen bunu anlamanın eğer varsa bu büyüleri çözmenin bir yolunu yazarsanız sevinirim mabet kardeşlerim

Evrenin al ver döngüsüne inanırım hep. Ve de evrenin adalet sistemine. Siz 6 bayanı bir arada idare edip sistemsel olarak aslında bu durumun normal olduğunu düşünüyorken bu kişilerin bir sebep sonuç ilişkisi içerisinde sizi ortada bırakmasını anormal karşılıyorsanız bu onların ya da hayatınızın anormalliği değil kusura bakmayın ama sizin anormalliğiniz gibi görülüyor. İşte adalet ne diyeyim :)

Kesinlikle katılıyorum Sayın Yule. 6 tane bayanın, sizden ayrılması değil anormal olan. 6 tane bayanın sizinle beraber olması, daha doğrusu sizin onlarla beraber olmanız anormal olan. Ve inanın, bu bayanlar 1 hafta içinde sizden ayrılmış değilde, 1 hafta içinde birbirlerinden haberdar olmuş olsalardı, o zaman lanetlenmiş olduğunuzu düşünebilirdiniz. Fakat şimdilik, sadece doğru olan olmuş. Belki sizde bundan sonra, olayın yanlış tarafını kavramışsınızdır ve bir daha bu yaşanmaz. Etrafınızda ki insanlara güvenmiyor oluşunuza gelirsek, bu gayet normal. Çünkü siz, kendinizde neler olduğunu çözememiş durumdasınız. Bu da etrafınıza yansıyor. Eğer sizi kıracak bir şey söylediysem, affedin lütfen.

hayır hepsiyle farklı zamanlarda konuştum bir birlerini tanımıyorlardı biri tam ayrılıcam derken diğeri msj atıyordu bende inanıp kabul ettim hep gerçekten bir sıkıntı var bu gün dışarı çıktığımda hep selam veren kız hiç bi tanışıklığımız yok yada arkadaşlarını tanımıyorum bugün kafasını çevirip gitti ben asla sevdiğim birine öyle bir şey yapmam ama onlar bana yapmayı seviyorlar gibi

Bir haftada altı kızdan ayrıldıysanız, bu o altı kişinin hisleri ile hiç kuşku duymadan oynamış olduğunuz anlamına gelir.
Belki de Allah tarafından hak ettiğinizi bulmuşsunuzdur. Ne de olsa her şey Allahın izni dahilinde. Bunu böyle yormak gerekir.
Tövbe edip, bir daha yapmayacağınıza dair yemin edebilirsiniz.

İyi olmuş, 1 haftada 6 kız ne demek, aşkı sevgiyi oyuncak mı sanıyorsunuz siz?

Zalimler Allah'ın rahmetinden uzak olsun.

Arkadaşlar ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz lütfen sorduğum soruya göre cevap verin ben hiçbir şey demedim kendileri geldi hiç biriyle aynı zaman diliminde konuşmadan karşı olduğum bir şeydir. Gelip onlar beni bıraktı. Yani benim kimsenin duyguları ile oynadığım yok lütfen soruma cevap verin

Bildiğim kadarıyla bu olay enerji düşüklüğünde ortaya çıkar, yüksek enerjili insanlar herkes tarafından sevilir, yanında bulunmak istenir, seni yanında istemediklerine göre enerjin düşük olmalı sanırım.

Kendimi öfkeme çok kaptırıyorum 7 ay'a yakındır karanlık en büyük dostum.İnsanlarla hemen birbirimize giriyoruz.Ama bunu onlara asla yapmadım gözümün içi gibi baktım onlara o kısa sürelerde sanki o gitse ben olmayacakmışım gibi ama durduk yere hiç bir şey yokken bırakıp gittiler nedensiz yere aklım almıyor hala.Ben onlara tutunmaya çalışırken tabi hepsine ayrı zaman dilimlerinde onlar beni uçurumun kenarından aşağı itti.Bilmiyorum belkide en büyük sıkıntım budur.Bitmeyen öfkemin nedeni budur çünkü canım acımaya başladı.Artık duyduğum tek şey karşı cinse öfke dışarı çıktığımda hepsine kafamı çeviriyorum bakmıyorum.Etrafımdaki enerjileri emen bozuk bir ruhum var burda kısaca psişik vampirlik deniyor.Ama onlara hiç bunu denemedim aksine kendimden enerji katmaya çalıştım karşımdakinin yüzünün gülmesini isterim ama artık istemiyorum gerçekten üzerimde böyle bir büyü var mıdır.Benim bayanlardan soğumama onların bana bunu reva görmesine neden olan

Ne ekersen, onu biçersin, diye bir söz vardır. Sürekli kötü duygular içinde olduğun sürece, o duyguları biçersin. Sevgi eken sevgi biçer, kötü duygu ekende kötü duygu biçer, düşüncelerini pozitif yöne çekmelisin, aksi halde bunları sürekli yaşamak zorunda kalırsın.
İnsan ne yaparsa, kendine yapar.

bence sizde büyü filan yok, hatta hiçbirşey yok, olanlara anlam yüklemeye çalışmayın. biraz rahat olun düşünmeyin bu kadar. kimin hayatı tam olarak yolunda ki. 6 kız terketti diyosunuz onlar teklif etti diyosunuz.6 kızın da teklifini kabul edebiliyosanız 6 kızın gidişini de kabul etmelisiniz. Herkesle kavga ediyorum diyosunuz belki farkında değilsinizdir ama davranışlarınızda problem vardır. spor yapın kitap okuyun uğraşlar bulun kendinize. Her sıkıntıya girene, terkedilene, tartışmaya girene, büyü yapılmış olsaydı. şuan hepimizde büyü olurdu

Arkadaşlar şu hafta içinde kalbim paramparça oldu 1 haftada daha hafta bile dolmadı 6 kızdan ayrıldım nedensiz yere bırakıp gidiyorlar neden diye sorduğumda artık istemiyorum diyorlar.Üzerimde büyü varsa nasıl öğrenebilirim.Çünkü bu acayip canımı sıkmaya başladı.Kızlara karşı şu an sadece öfke duyuyorum.Nedenini bile söylemeden en geç 3 gün olmadan ayrılıyorlar lütfen eğer varsa bunu kaldırmama yardım edecek arkadaşlar bana ulaşsınlar lütfen çünkü hiç güzel bir durum değil sadece insanı öfkelendiriyor ve etrafımdakilere hiç güvenim kalmadı kim konuşmaya çalışırsa tersliyorum.Lütfen bunu anlamanın eğer varsa bu büyüleri çözmenin bir yolunu yazarsanız sevinirim mabet kardeşlerim

1 haftada 6 kişi hayatından geçen birisi maşallah.
nasıl yaptınız bunu.
pazartesi x görüp ona teklif edip onla çıkıp yine aynı gün x den ayrılıp
sonra salı y teklif edip onla çıkıp yine aynı gün y den ayrılıp
sonra çarşamba z ye teklif edip onla çıkıp yine aynı gün z den ayrılıp
sonra perşembe a ya teklif edip onla çıkıp yine aynı gün a dan ayrılıp
sonra cumartesi b ye teklif edip onla çıkıp yine aynı gün b den ayrılıp
sonra pazar c ye teklif edip yine aynı gün onla çıkıp c den ayrılmış mı oldunuz.

7 güne 6 kız böyle sığabilir.

ya da hepsini birden idare ediyordunuz yakalandınız onlarda size yakaladık demek yerine sıkıldım ayrılalım yapıp ayrıldılar.
bence siz önce ilişkiyi anlayışınızı değiştirmelisiniz. böyle olmaz :biggrinjester:
biriyle önce tanışın arkadaş olun zaman geçirin bir iki ay geçince bakın sizi gerçekten seviyor mu sevdiğinden eminseniz çıkıp karşısına teklif edin.
böyle yaparsanız ilişkiniz daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olabilir.
tabi ben böyle iyim diyorsanız şikayette etmemelisiniz durumunuzdan.

Arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz biriyle yarım gün biriyle 3 saat hepsiyle bir gün değil hepsiyle aynı anda değil farklı zaman dilimlerinde yalnızken hepsi ayrı yerde oturuyor yakından uzaktan hiç ilişkileri yok pozitifi düşünmek güzel oluyor aslında ama 1 haftada 6 kişi insan kendini duygusuz gibi hissediyor ama diyorum hiç yokken onlar mesaj attı.Onlar konuşmak istedi.Benim yaptığım sadece onlara aldanmaktı.LÜTFEN sorduğum soruya cevap verin başka yerlere çekmeyin konuyu arkadaşlarım rica ediyorum sizden

Son mesajınızdan bu ilişkilerin sanal ortamda olduğu fikrine kapıldım. 3 saatlik ilişki, yarım günlük ilişki... Bir hafta içinde biri bitip diğeri hemen başlayabiliyorsa ve bu olay sayı 6 olana kadar tekrarlanıyorsa sanal dışında olamaz.. E zamane ilişkileri, bunları büyüye bağlamayın bence, gelişen teknolojiye ve hissizleşen kişiliklere bağlayın.

Sorun yok rahat olun.:)

Arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz biriyle yarım gün biriyle 3 saat hepsiyle bir gün değil hepsiyle aynı anda değil farklı zaman dilimlerinde yalnızken hepsi ayrı yerde oturuyor yakından uzaktan hiç ilişkileri yok pozitifi düşünmek güzel oluyor aslında ama 1 haftada 6 kişi insan kendini duygusuz gibi hissediyor ama diyorum hiç yokken onlar mesaj attı.Onlar konuşmak istedi.Benim yaptığım sadece onlara aldanmaktı.LÜTFEN sorduğum soruya cevap verin başka yerlere çekmeyin konuyu arkadaşlarım rica ediyorum sizden

bakın sorunuzun cevabı şu söyledim yine söylüyorum uzun süredir tanımadığınız ve sizin sevdiğiniz aynı zamanda sevildiğinize emin olmadığınız kişilerle çıkmamalısınız.
bunu yaparsanız daha sağlıklı ve uzun süreli hatta kalıcı ilişkiniz olur.
7 günde 6 kişi ile çıkmak demek samimiyetsizlik demek. çıkmak için çıkmak demek.

ben hepsiyle samimi olmaya çalıştım görüştük konuştuk giderken gerçek anlamda mutlulardı neden oldu hala anlamıyorum ama uzatmanın gereği yok geneli mabet kardeşlerimin laflarıyla ezse de sorumun cevabını aldım teşekkürler herkeze ama dediğim gibi ben sadece mutlu olmaya çalıştım onlar alay eder gibi görüşüp gittiler ve birdaha konuşmadılar aslında bulunduğum semte göre yakışıklıyım kas ta var bu yüzden anlam veremiyorum işte kendini beğenmiş biri de değilim

Geri