Lanetlenmiş hissetmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stella7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef bulamıyorum. Etrafıma çok sordum soruşturdum ama yön gösterebilecek biri çıkmadı. Bu siteyi de bir süredir kurcalıyorum ama bir şey bulamadım. Kuralları ihlal etmeyecek düzeyde bir tavsiyeniz olmaz mı ?
bir sürü astrolog var sosyal medyadan ısındığınız birine birine mutlaka bir harita baktırın önce. Çıkan analize göre de yapılacak bir şey var ise size tavsiye de bulunur zaten.
Siz niyetinizi koyun size rehberlik edecek kişi karşınıza çıkar.

Küçüklüğümden beri en büyük hayalim olan şeyi diliyorum ısrarla. Allah bana da nasip eder umarım, iş işten geçmeden.
Aile yuvasında sevgi yetersizmiydi yoksa
çok mu yeterliydi. İlki sevgiye muhtaçlık, ikincisi sevgi'kolik yani biraz şımarıklık😊
Yalnış anlamayın, bu çok doğal yani ikiside ama dikkat edilmesi gerekir. Umarım dengeli bir sevgi sürecine kavuşursunuz, çünkü takıntılı böyle bir süreç problemler doğurabilir.

bir sürü astrolog var sosyal medyadan ısındığınız birine birine mutlaka bir harita baktırın önce. Çıkan analize göre de yapılacak bir şey var ise size tavsiye de bulunur zaten.
Siz niyetinizi koyun size rehberlik edecek kişi karşınıza çıkar.
Bunun dışında bazı terapi çeşitleri çıkmış tetatherapy gibi mesela. Bu ve benzeri ilimlerle ilgilenenleri önerir misiniz? Veya havasla ilmiyle ilgilenen deneyimli birini nasıl bulabilirim fikir verebilir misiniz? Aynı şekilde astrologların hepsi de iyi değildir. Nasıl ayrım yapapileceğim konusunda emin değilim. Burç yorumlarını takip etmediğim veya bana uymadığını düşündüğüm için astrolog bilgim pek yok

çok mu yeterliydi. İlki sevgiye muhtaçlık, ikincisi sevgi'kolik yani biraz şımarıklık😊
Yalnış anlamayın, bu çok doğal yani ikiside ama dikkat edilmesi gerekir. Umarım dengeli bir sevgi sürecine kavuşursunuz, çünkü takıntılı böyle bir süreç problemler doğurabili

Yalnış anlamayın, bu çok doğal yani ikiside ama dikkat edilmesi gerekir. Umarım dengeli bir sevgi sürecine kavuşursunuz, çünkü takıntılı böyle bir süreç problemler doğurabilir.
Huzurlu ve sevgi dolu bir ortamım olmadı ne yazık ki

Bunun dışında bazı terapi çeşitleri çıkmış tetatherapy gibi mesela. Bu ve benzeri ilimlerle ilgilenenleri önerir misiniz? Veya havasla ilmiyle ilgilenen deneyimli birini nasıl bulabilirim fikir verebilir misiniz? Aynı şekilde astrologların hepsi de iyi değildir. Nasıl ayrım yapapileceğim konusunda emin değilim. Burç yorumlarını takip etmediğim veya bana uymadığını düşündüğüm için astrolog bilgim pek yok
İtiraz mekanızmasını çalıştırmayın bence. Duruma odaklanın. Sonra diğer şeyleri araştırırsınız.
Burç yorumundan bahsetmiyorum ben. Takip etmenize de gerek yok.
Siz bir araştırmaya başlayın çıkar karşınıza

Huzurlu ve sevgi dolu bir ortamım olmadı ne

Huzurlu ve sevgi dolu bir ortamım olmadı ne yazık ki
Çok takmışsın, rahat ol ve her olumsuzluğun ardından, amaaan yeni ufuklara fora deyip arkaya salla saçlarını...kızım bu dünyayı , kimseleri ciddiye alma. Sanırım bunu karşı tarafa da belli ediyorsun. Sevgi deyip sıkılma hiç bulamadın bir patiliye sarıl ve sana bir sır bunu arkadaşlara tavsiye ettim ve çok doğru olduğunu kabul ettiler. Erkeğe fazla değer verme itilip kakılmayı severler, buna yemin ederim bunu unutma 😀 ( söz meclisten dışarı )

onların gözlerine baygın bakacağına, çogunlukla ufka dalgın bak, daha tercih edilirsin😉

Burada eminimki birçok konu vardır benimkine benzer ama hiçbiri tam olarak benim sorunum ve gelen yanıtlar benim aradığım yanıtlar değil gibi. Bu forum hesabımı son çare olarak konumu buraya açmak ve cevap almak için açtım.

Aylardan beri kendimi lanetlenmiş hissediyorum. Tuttuğum her şey kuruyor, başladığım her iş hüsranla sonuçlanıyor, kesin olur diye ilerlettiğim olumlu giden her şey sebepsiz bir şekilde sonlanıyor. Bu sadece benim değil çevremdekilerin de dikkatini çeken bir konu. Bana her zaman bunu söylemezlerdi ben de bu kadar kendimi lanetli hissettmezdim ama şu an çevremdekileri bile düşündürecek bir kötü şansın, lanetin içindeyim. Bu lanet insan ilişkilerime tesir etmiş bir lanet. En yakın arkadaşlarım bana ihanet etti, kör kütük aşık adam tam ben tamam demişken bir şeyleri kabullenmişken beni terk etti, birçok kadın gibi güzel ve işinde gücünde bir kadın olmama rağmen aylardır ya kimsenin ilgisini çekemedim ya da birinci gün ilgisini çekerken ikinci gün o ilgiyi durduk yere kaybettim.

Hayatta her şeyden sınıfta kalmış gibi hissettim bir süre evden çıkamadım, herkesle iletişimi kestim, bir daha hayatım düzelmeyecek hep böyle gidecekmiş gibi hissettim. Şu anda da farklı hissetmiyorum ama son kez çabalıyorum. Kendi çabam yetmeyecek gibi hissettiğim için ilahi bir çaba içerisindeyim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bir başıma ve çaresizim. Ne kadar kendimi ifade edebildim bilmiyorum, umarım ifade edebilmişimdir. Buradaki bilgili insanlardan medet umuyorum; ne yapmalıyım? Hangi duayı nasıl etmeliyim? Nereye gitmeliyim? Bir şey yapmazsam bu karanlıkta sonsuza dek sürüneceğim
Öncelikle üzgün olduğumu belirtmek isterim ve umarım en kısa zaman da hayatınız düzelir. Yaşadıklarınız ve lanet konusuna gelirsek şahsen bir lanet var mıdır gerçekten bilemem, ancak yaşadıklarınız sizi psikolojik olarak bu durumu düşünmeye de itmiş olabilir. Her şeye büyü, lanet veya o tarz şeyler ile yaklaşmamak gerek belki de gerçekten bu olan durumlar büyüden ve lanetten alakasız sizden veya çevrenizden dolayı olabilir ama şunu da belirtmek isterim ki çevrem de "şuna buna lanet yaparım" tarzında insanlarla konuştuğum ve tanıştığım oldu ve maalesef ki bu tarz insanlar da var o yüzden "olamaz" demiyicem mümkünlük içerisinde bunun olması. Eğer gerçekten şüpheleniyorsanız ve yapabileceğiniz başka bir şey de yoksa bu işlerden gerçekten anlayan, bilen, dolandırıcı olmayan ve safsata yapmayan birisine bakım yaptırın eğer bir şey varsa ve size yardım etmek istiyorsa çözeceğini umuyorum.

Tekrardan geçmiş olsun umarım hayatınız düzene girer

Öncelikle üzgün olduğumu belirtmek isterim ve umarım en kısa zaman da hayatınız düzelir. Yaşadıklarınız ve lanet konusuna gelirsek şahsen bir lanet var mıdır gerçekten bilemem, ancak yaşadıklarınız sizi psikolojik olarak bu durumu düşünmeye de itmiş olabilir. Her şeye büyü, lanet veya o tarz şeyler ile yaklaşmamak gerek belki de gerçekten bu olan durumlar büyüden ve lanetten alakasız sizden veya çevrenizden dolayı olabilir ama şunu da belirtmek isterim ki çevrem de "şuna buna lanet yaparım" tarzında insanlarla konuştuğum ve tanıştığım oldu ve maalesef ki bu tarz insanlar da var o yüzden "olamaz" demiyicem mümkünlük içerisinde bunun olması. Eğer gerçekten şüpheleniyorsanız ve yapabileceğiniz başka bir şey de yoksa bu işlerden gerçekten anlayan, bilen, dolandırıcı olmayan ve safsata yapmayan birisine bakım yaptırın eğer bir şey varsa ve size yardım etmek istiyorsa çözeceğini umuyorum.

Tekrardan geçmiş olsun umarım hayatınız düzene giteş

Tekrardan geçmiş olsun umarım hayatınız düzene girer
Teşekkür ederim yorumunuz ve duanız için. Evet belki de hepsi tesadüfen üst üste geldi bilemiyorum ama çok fazla üst üste yaşadığım ve üstesinden gelemediğim için acabalarım var. Bu sebeple bilen, dolandırıcı olmayan birinden desteğe ihtiyaç duyuyorum ancak o kişiyi nasıl bulabileceğimi bilmiyorum. İnternetten araştırdım, etrafıma sordum ancak bulamadım. Bu konuda bana yol gösterebilir misiniz bilginiz varsa? Tabiki buradan birini yönlendiremezsiniz biliyorum ancak nerelere bakmam gerektiği hakkında belki destek olabilirsiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz ve duanız için. Evet belki de hepsi tesadüfen üst üste geldi bilemiyorum ama çok fazla üst üste yaşadığım ve üstesinden gelemediğim için acabalarım var. Bu sebeple bilen, dolandırıcı olmayan birinden desteğe ihtiyaç duyuyorum ancak o kişiyi nasıl bulabileceğimi bilmiyorum. İnternetten araştırdım, etrafıma sordum ancak bulamadım. Bu konuda bana yol gösterebilir misiniz bilginiz varsa? Tabiki buradan birini yönlendiremezsiniz biliyorum ancak nerelere bakmam gerektiği hakkında belki destek olabilirsiniz.
Belki kızcaksın ama ben yine de sana acı gerçeği söyleyeyim.. kimi bulursan bul, sana bir mucize gerçekleştirmeyecek.. Kendi kendini iyileştirmen gerek...
hayatın sillesini yemiş, kaderin bir güzel terbiye edip tokatladığı 36 yaşında biri olarak derim ki bu hissin bir çaresi yok :D o yüzden kabullenerek akışına bırak ve bakış açını değiştir.. yorum yapmıştım gerçi ama olsun konu konuyu açıyor:ROFLMAO:

Belki kızcaksın ama ben yine de sana acı gerçeği söyleyeyim.. kimi bulursan bul, sana bir mucize gerçekleştirmeyecek.. Kendi kendini iyileştirmen gerek...
hayatın sillesini yemiş, kaderin bir güzel terbiye edip tokatladığı 36 yaşında biri olarak derim ki bu hissin bir çaresi yok :D o yüzden kabullenerek akışına bırak ve bakış açını değiştir.. yorum yapmıştım gerçi ama olsun konu konuyu açıyor:ROFLMAO:
Yani şey gibi bu işte 😊

BabH6_wCQAEI0KU.webp

Burada eminimki birçok konu vardır benimkine benzer ama hiçbiri tam olarak benim sorunum ve gelen yanıtlar benim aradığım yanıtlar değil gibi. Bu forum hesabımı son çare olarak konumu buraya açmak ve cevap almak için açtım.

Aylardan beri kendimi lanetlenmiş hissediyorum. Tuttuğum her şey kuruyor, başladığım her iş hüsranla sonuçlanıyor, kesin olur diye ilerlettiğim olumlu giden her şey sebepsiz bir şekilde sonlanıyor. Bu sadece benim değil çevremdekilerin de dikkatini çeken bir konu. Bana her zaman bunu söylemezlerdi ben de bu kadar kendimi lanetli hissettmezdim ama şu an çevremdekileri bile düşündürecek bir kötü şansın, lanetin içindeyim. Bu lanet insan ilişkilerime tesir etmiş bir lanet. En yakın arkadaşlarım bana ihanet etti, kör kütük aşık adam tam ben tamam demişken bir şeyleri kabullenmişken beni terk etti, birçok kadın gibi güzel ve işinde gücünde bir kadın olmama rağmen aylardır ya kimsenin ilgisini çekemedim ya da birinci gün ilgisini çekerken ikinci gün o ilgiyi durduk yere kaybettim.

Hayatta her şeyden sınıfta kalmış gibi hissettim bir süre evden çıkamadım, herkesle iletişimi kestim, bir daha hayatım düzelmeyecek hep böyle gidecekmiş gibi hissettim. Şu anda da farklı hissetmiyorum ama son kez çabalıyorum. Kendi çabam yetmeyecek gibi hissettiğim için ilahi bir çaba içerisindeyim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bir başıma ve çaresizim. Ne kadar kendimi ifade edebildim bilmiyorum, umarım ifade edebilmişimdir. Buradaki bilgili insanlardan medet umuyorum; ne yapmalıyım? Hangi duayı nasıl etmeliyim? Nereye gitmeliyim? Bir şey yapmazsam bu karanlıkta sonsuza dek sürüneceğim
1-Etrafınızda sizi ciddi olarak kıskanan biri var mı ? Bılunduğunuz mahalleye göre seviyeni nasıl ? İnsabların çoğu sizden maddi olarak daha mı altta yoksa eşit mi ?
2 ailenizde ciddi bir haram var mı ?
3- sizinle büyüsel olarak uğraşabilecek kadar size ya da ailenize düşman birileri var mı ?

Kendi deneyimlerimden bahsedeceğim biraz. Benim de zorlayıcı bir hayatım oldu. Hala zorlanıyorum. Ama her zorlayan şeye bir şekilde çözüm ürettim. Yıllar geçtikçe eskiden zor olarak düşündüğüm şeyler önemsizleşti. Çevremdeki hayatta zorlanmamış insanlara göre birçok alanda daha yetkin oldum. Ne kadar zorlandıysam o kadar çok şey öğrenmek zorunda kaldım. Herkesin tekamülü aynı değil. İnsanın asıl başarısı da olduğu yer değil, geldiği yerle olduğu yer arasındaki mesafe ile ölçülüyor.

Bir şeyleri öğrenmek istiyorsanız şu zamanlarda çok şanslısınız. Yapay zeka ile yıldız haritası ve numeroloji analizi yaptırabilirsiniz mesela. Tarih ve hesaplamalarda yanılan yapay zekalar var. Buna dikkat edip haritanızı güvenilir ve popüler bir siteden çıkarmanızı ve yapay zekaya göndermenizi öneririm. Astroloji ile amatör olarak ilgilenen arkadaşlarım da yardımcı oldu bana. Birçok kaynak hayatımın zorlayıcı olacağını ve ileri evrelerinde nasıl biri olacağım ve gideceğim yolları söylüyor gibi geldi. Anlamlandırmamda faydası oldu.

Öz disiplin geliştirebilmiş insanlar duygusal bunalımlardan ve tükenmişliklerden çok daha kolay sıyrılırlar. Çünkü disiplin demek, o spor salonuna istemeye istemeye de olsa ayaklarının seni götürmesidir. O statik elektriği atmandır. Mesela arınmalarını, topraklanmalarını, dejarz oluşlarını duygu merkezine bağlı kalmadan da sürdürebilmen demektir. Beyninin analitik tarafına kodladığın ve seni otomatik olarak yönetmesine izin verdiğin tüm atomik alışkanlıklarının dolaylı getirilerini, huzurunu ve gelişimini doya doya yaşamandır.

Eskiden depresyon yoktu. Çünkü değersizlik ve dışlanma hissi de yoktu. 20 yy'da hedonik kıstaslara endexli hale geldik diye depresyonla cezalandırılıyoruz aslında. Bu bir düzeltme ve dengeye çekmedir.

Özdisiplin sistemimizin kalitesine göre mutlu ya da mutsuz olmaya mahkum ediliriz. Çünkü alışkanlıklarımız bizim yerimize bizi iyi veya kötü yönetirler. Zaman kazandırır veya kaybettirirler. Gösel açılar değişir, gezegenlerin sana olan anlık tesirleri değişir, dış koşullar sürekli değişir ama senin sürekli olarak kendini tekrar etmesi gereken disiplinin sabit kalmalıdır.

Özdisiplin hayat kurtarır. Özdisiplini olmayan kişi anlık heyecanları kovaladığı için bir noktada boşluğa düşecektir ve aradığı desteği kendi içsel sistemi ile desteklemediği için yıkıma uğrayacaktır.

Son düzenleme:

Merhaba, hayat yolculuğunda hepimizin başından geçen iyi veya kötü birçok olay var. Kendinizi belirli bir şeyin içine sıkışmış gibi hissetmenizi anlayabiliyorum. Bunu birçok farklı konuyla açıklayabiliriz. Sağlık açısından en basit magnezyum eksikliği. Dini açıdan inanç, teslimiyet ve irade eksikliği. Spritüel açıdan bakıldığında ise yaşadığınız durum tamamen belirli bir döngüden geçtiğiniz için gerçekleşmektedir. Ezoterik bakış ise ruhun sıkışması ya da ele geçirilmesi gibi bir yorum ortaya koyar. Psikolojik açıdan bakarsak kendimizi anlamama, tanımama yahut olayları yanlış yorumlamakla ilgili bir sonuç çıkarabiliriz. Altında yüzlerce sebep çıkabilir. Hak etmediğini, değerli olmadığını düşünmek olabilir. Çocukluktan kalma travmalar olabilir. Hatırlamasanız bile bunlar sizinle ve siz onlari anlamadıkça bir yandan buhran yaşamaya devam edersiniz. Spritüel açıdan her insanın hayatında geçirdiği Satürn döngüsü var. Sade sati'yi araştırıp bakabilirsiniz. Benim son 2-3 senem kaldı ve inanın sizi çok iyi anlıyorum. Yıldızınız düşükse esmalarla veya cakra çalışmalarıyla kendinizi belli bir noktaya getirebilirsiniz. Bunların dışında lanetlenmek diye bir şeyin olduğuna inanıyorum. Ata karması olabilir yahut birinin ahını almış olabilirsiniz. Benim de şanssızlıklarla dolu bir hayatım var. Rezilliğin içinden kurtulamıyorum bir türlü ve artık bu kendini yitirme duygusu bana miras kaldı diyebilirim. Hiç umutlu biri değilimdir zaten ama siz deneyin, umudunuzu kaybetmeyin ve çok araştırma yapın. Yapsanız bile hepsine tamamen inanmayın. Ve kendinizi akışa bırakın. Kontrolcü ve tutucu yapıda olmayın. Nötr olun her şeye. Belli bir bir dönemden geçiyorsunuz. Olanda ve olmayanda hayır vardir. Kabul edin. İçinize dönün, defter tütün günlük değil bakın defter. İyi ve kötü her şeyinizi yazın. Kendinizin doktoru olun.

Herkese vakit ayırıp cevap verdiği için teşekkür ederim.

Ancak ben yanıtımı bulamadım. Ben yapabileceğim her şeyi yapmaya gayret ediyorum ama kaderimi değiştiremiyorum. Kendi yapabileceklerim bitti, varsa ilahi bir desteğe ihtiyacım var. Yoksa bu şekilde yaşamaya devam etmekten başka seçeneğim yok.

Geri