Sanırım konu ciddiyet dairesinden çıktı birisi kitleyebilirse iyi olur bazı durumlar egoizm , hayalperestlik dairesinde "ti"ye alınıyor belli.Arkadaşların ne kadar hayat deneyimleri var bilmiyorum yorumda yapmayacağım.Beni ciddiye alıp yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
kova burcuna ne olmuş . bütün kovalar burda mı toplanıyobende kovayım bendeee
![]()
Bende görmeden aşık oldum sana![]()
Şaka bir yana aynı durum bende de var. Ama senin aksine ilgiden hoşlanıyorum. Tabi karşılık vermiyorum ama şikayetçide değilim bundan. Kendimi özel hissetmemi sağlıyor ve bu sende de var özel bir gücünmüş gibi buraya yazmana bakılırsa. Herkeste aslında beğenilme isteği vardır ki bu çoğu insanın hoşuna gider. Sana bu biçimde yaklaşanlara teşekkür edip gülüp geçmelisin. Ben öyle yapıyorum, milleti kırmamayı esas almalısın.
İlk okuduğunuzda biraz komik olabilir ama durum şöyle ev hayatında yani günlük yaşantımda benim bulundugum ortamda ne kadar kız kaldıysa %90 ı aşık olmuştur bana hemde basit düzeydede değil bildiğiniz kara sevda gibi bişey buna hala anlam verebilmiş değilim özel bir çabada sarf etmem ki genelde gereksiz konuşmaktan nefret ederiim sadece fırsat oldukça bir ikii kere gıcıklık ederim o yani artık eve akraba geldimi evden kaçıyorum o derece iradem kuvvetli olmasaydı heralde şimdiye çoktan domdom kurşunlarını yemiştim)
Şaka bir yana buna ne sebep olabilir ? Ya da benim hangi davranışım buna sebebiyet verebilir ki ? Babam ailenin büyüğü olduğundan sürekli misafir gelir eve sıkıldım valla artık görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...