"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan focus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

focus

Kayıtlı Üye
Forum üyesi bütün hiristiyan arkadaşlarimizin noel'ini kutlarim.

Ve dünyada huzurun hakim oldugu, bereketin şükür ile canlandiği bir yil olmasini, nefislerin esiri olmayan, aşkin ve sevginin kalpleri isittiği bir yaşamin sürmesini isterim.

Ve dünyada huzurun hakim oldugu, bereketin şükür ile canlandiği bir yil olmasini, nefislerin esiri olmayan, aşkin ve sevginin kalpleri isittiği bir yaşamin sürmesini isterim.

Ilk günü bende kutlamak istemistim fakat cekindim acikcasi.. Tüm hristiyan aleminin Noel'i mutlu ve huzurlu gecsin. Her sey gönüllerince olsun. :) :p

Teşekkürler :) Bütün Hristiyan arkadaşların noelini kutlar, yeni yıllarında yeni güzellikler dilerim :)

Lütfen inançlarla dalga geçmeyelim...hristiyan değilim ama bende sizin yeni yılınızı kutlarım...

Lütfen inançlarla dalga geçmeyelim...hristiyan değilim ama bende sizin yeni yılınızı kutlarım...

Noel babayı şahsen inancın bir parçası olarak görmüyorum, çünkü bu sadece tatlı bir efsane halini almış :) Belki de Tanrının çocukları mutlu etmek için yolladığı bir efsane..

kurban bende aynisini diyecektim :(. neol baba anadolulu ve anadoludan diger ulkelere yaptigi gezilerden dolayi aniliyor:) birde arkadaslar sakin yanlis anlamayin ama suan kutlanilan neol ve hristiyanligin nasil bi bagi var halen anlamis degilim. benim bir cok hiristiyan arkadaslarim ve aileleri bunu kabullenmiyorlar, yanlis zaman ve yanlis seyi kutluyorlar diyorlar.

Tabi DreamDuality, özelden sorabilirsiniz :)
Noel Babanın Antalyadan geldiğine inanmıyorum açıkçası, çünkü bu sadece bir tez :) Noel baba, karın ve kışık, soğuk ve karlı kış gecelerinin Azizidir. Hiç kar yağmamış Antalyadan olması bana mantıklı gelmemiştir hiç :)

Noel müslümanların da bayramıdır.Sadece hristiyanların gibi adletmek doğru değil diye düşünüyorum.

Evet kutlu olsun bayramınız. Sevgiler...:nopity:

Noel Hz İsa nın doğum günü müymüş?
Aziz Nicholas o yüzden mi hediye dağıtıyormuş yani?
Cidden bilmiyordum, şimdi öğrendim.

Açıkçası yılbaşı kutlamam ben,
bu bilgiden dolayı kutlamak istedim şuanda.

-Hristiyan olan- Herkese Mutlu Noeller!

We wish you a Merry Christmas . *.╰☆ .+ .* ✯. +*.

Aynısından :)
We wish you a Merry Christmas . *.╰☆ .+ .* ✯. +*

Ayrıca yukarıda bir Müslüman kutlaması tartışması olmuş. Eskiden bazı büyükler derdi ki, siz de kutlayabilirsiniz. Tabii öyle içki içip sarhoş olmaya, dağıtmaya bahane eder gibi değil, dua ederek de bunu kutlayabilirsiniz. Sonuçta Hz. İsa'de peygamberlerimizdendir. Peygamberlere de, kitap, melek, din ve Allah'a iman gibi edilir.

Ne diyorduk?
We wish you a Merry Christmas . *.╰☆ .+ .* ✯. +* :)

Geri