Godric
Banlı Kullanıcı
Bakın Sevgili arkadaşlar Majik ve hatta biyolojik olarak bunu oılabilmeniz imkansız.
Zaten öyle birşey yok.
Olmak isteyen varsa yöntemini yazıyorum
- Testosteron Kullanın ( Kıllanmak için birebir)
- Kendinizi bir spor salonuna yazdırın. Buradan isteyen varsa gerçekten spor programı gönderirim. Vucudunuzu toplayacak.
- Tenis Toplarıyla ve ip atlayarak Reflex idmanı yapın. ki çok geçerlidir. Kendim sporcu olduğum için biliyorum.
- Kiloluysanız kilo verin ... Zaten spor yaparken vereceksiniz.
- Birde bol bol meditasyon yapın . Zihniniz bir yerdeyken diğerine geçsin.
Koku ve duyum için yaklaşık olarak 1000$ üstü cihazlar satılıyor bunlardan kullanabilirsiniz. İnternette var duymayı geliştiren vs.
Daha sonrasında bakın canavar gibi ajan aman kurt adam oldunuz...
Fiziksel olarak yapabileceğiniz şeyleri maji olarak aramayın.
Kısacası majik ve fiziksel dünyada olmayan bir rüya için koşturuyorsunuz. Silkelenin ve kendinize gelin.
Hepinize iyi forumlar
Zaten öyle birşey yok.
Olmak isteyen varsa yöntemini yazıyorum
- Testosteron Kullanın ( Kıllanmak için birebir)
- Kendinizi bir spor salonuna yazdırın. Buradan isteyen varsa gerçekten spor programı gönderirim. Vucudunuzu toplayacak.
- Tenis Toplarıyla ve ip atlayarak Reflex idmanı yapın. ki çok geçerlidir. Kendim sporcu olduğum için biliyorum.
- Kiloluysanız kilo verin ... Zaten spor yaparken vereceksiniz.
- Birde bol bol meditasyon yapın . Zihniniz bir yerdeyken diğerine geçsin.
Koku ve duyum için yaklaşık olarak 1000$ üstü cihazlar satılıyor bunlardan kullanabilirsiniz. İnternette var duymayı geliştiren vs.
Daha sonrasında bakın canavar gibi ajan aman kurt adam oldunuz...
Fiziksel olarak yapabileceğiniz şeyleri maji olarak aramayın.
Kısacası majik ve fiziksel dünyada olmayan bir rüya için koşturuyorsunuz. Silkelenin ve kendinize gelin.
Hepinize iyi forumlar